@ veki
Imam i ja nesto IGH u portfelju i vjerujem u veliki potencijal Instituta. Ako ti lova nije vezana uz kredite i ako ti ne treba uskoro mislim da je to odlična investicija.
Također, mislim da nitko na forumu dugoročno ne sumnja u naša poduzeća, pogotovo u ova veća, eksponirana, sa najlikvidnijim dionicama, ali period do 2012. nije kratak i mnogima novac treba sad ili ih kolju margini, a pritom gotovo nitko ne kupuje, i to je to, rezultat vidimo svakodnevno.
Dugoročno, uz dobre živce kroz krizu, mislim da nisi pogriješio. A da se moglo kupiti i niže moglo se. Ali kad bi netko to znao ne bi visio na forumu nego brojio milijune [thumbsup]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b3aa9c61-c8c7-4bf3-8044-3292a42c34cc&open=sec
Hypo analitičari: Nema krize za IGH!!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b3aa9c61-c8c7-4bf3-8044-3292a42c34cc&open=sec
Hypo analitičari: Nema krize za IGH!!
Baš me interesira šta će danas napisati ? [shocked]
Slučajno ili ne, kada su analitičari Hypo pisali kako nešto treba kupiti i kako je to super, događalo se da je dionica ubrzo nakon toga potonula. Zadnji puta je, mislim, tako bilo s Magmom u proteklom kolovozu.
Slučajno ili ne, kada su analitičari Hypo pisali kako nešto treba kupiti i kako je to super, događalo se da je dionica ubrzo nakon toga potonula. Zadnji puta je, mislim, tako bilo s Magmom u proteklom kolovozu.
to imaš pravo kad oni napišu da nešto treba kupiti ili još gore držati ….momentalno sale………
Čestitamo, novi ATH 13.790kn.
Kupnja raste. Fondovi skidaju veće naloge sa prodaje ako zapne.
Sve u svemu, šutim i gledam.[smiley1]
Svima piva od mene[smiley11][smiley11][smiley11]
Ovo je tek zagrijavanje. Prvi dan od prave podrške fondova.
Zadnji veliki rast se odigrao u 3 dana (sa 6k na 10k, i sa 11k na 13.7k),
pitam se pitam, da li nas čeka ta 3 dana?[smiley11]
evo ovako je naš baroon pisao o igh prije nekoliko mjeseci, igh mu je bio dobar na 14 k a sad mu je na 5 skup…treba imati želudac za ovo
igh ispod 12k
Zaboravio sam reći ,zato kupujte dok je jeftino![smiley1]
a ovako je davids drukao, diže mi se želudac
poštovani kolega niste mi odgovorili na post ATPL da li ste kupio 100kom na 1600 kn i 100m na 1200kn?
Ivek čini mi se da se ovaj ne iskrcava da bi bili na 14k, no tako i tako će i to biti jeftino uskoro
[smiley2]
Uskoro veeeliki posao, neću prije Jure pisati …[smiley5]
Pogledajte i ovu umjetnost davidsa, na 14 k je jeftino, jer on zna neke super informacije koje drugi ne znaju.
Kolege svatko tko komunicira s ovim nazovimo čovjekom nema ni malo svog samopoštovanja
@Knele
da
da
a sad se prebacio na ATPL i kao veliki znalac daje opet savjete…
ja mu porucio da se vrati na IGH i da nastavi
na izravno pitanje kak to da je ATPL na ovim razinama skup sa P/E kakav sad ima skup, a IGH je , kad je drukao za UP, bio jeftin a P/E bio veliki dvoznamenkasti broj…..tisina…nije valjda vidio
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]