IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ja kada sam kupovao premišljao sam se između ove dvije dionice – odlučio se za Ledo obzirom da je pao skoro 3x a IGH samo 2x

drugo i najvažnije a molim za komentar sve:

Otac i sin rade u Igh – i tvrde mi jednom prilikom prije cca 20′ dana da su dobili svaki po 50 dionica i to kad je bio na 15k – ONI DOBILI A MI PLAĆAMO – e pa zato nisam u IGH – ništa ne tvrdim o vrijednosti dionice
ali njima je ulaz 0k i mogu prodat bilo kad.

Koliko ih još ima da su dobili dionice IGH – da li je to OK

Ima li još firmi u kojima se dijele dionice – osim propalih brodara

ako netko ima kakvih saznanja ? neka napiše

Primjerice GOOGLE daje svojim direktorima i šefovima vrlo male plaće u odnosu na druge IT firme
ali im na kraju godine ocijene rad te ih nagrade sa dionicama po zaslugama . Bolje rečeno ili radiš
ili tanjur supe i noga u dupe…. [wink]

na 4300 sve prodajem...

I ja kada sam kupovao premišljao sam se između ove dvije dionice – odlučio se za Ledo obzirom da je pao skoro 3x a IGH samo 2x

Otac i sin rade u Igh – i tvrde mi jednom prilikom prije cca 20′ dana da su dobili svaki po 50 dionica i to kad je bio na 15k – ONI DOBILI A MI PLAĆAMO – e pa zato nisam u IGH – ništa ne tvrdim o vrijednosti dionice

U svakoj ti se dijele dionice zaposlenicima za tvoju informaciju. Znaci, ak ti to smeta izbjegavaj burze.
[/quote]

Istina je po meni malo drugačija.

Točno je da neke firme dijele dionice radnicima – ali to one u vlasništvu države a ne one kojima su vlasnici pojedinci,fondovi , banke

[/quote]

Agresivan početak na forumu, nema što!

Vidiš ovaj drugi znakić kraj svog avatara?
E pa to u usta, a knjigu u ruke pa se čujemo kroz neko vrijeme. Duže po mogućnosti.
Nemoj se ljutiti, savjet je dobronamjeran, kao i ovi od kolega ranije.

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

U svakoj ti se dijele dionice zaposlenicima za tvoju informaciju. Znaci, ak ti to smeta izbjegavaj burze.
[/quote]

Istina je po meni malo drugačija.

Točno je da neke firme dijele dionice radnicima – ali to one u vlasništvu države a ne one kojima su vlasnici pojedinci,fondovi , banke

[/quote]

Agresivan početak na forumu, nema što!

Vidiš ovaj drugi znakić kraj svog avatara?
E pa to u usta, a knjigu u ruke pa se čujemo kroz neko vrijeme. Duže po mogućnosti.
Nemoj se ljutiti, savjet je dobronamjeran, kao i ovi od kolega ranije.
[/quote]

Kolega naravno da se ne ljutim , nemojte ni vi , nije mi namjera bila a tako sam i napisao tvrditi ništa o vrijednosti dionice IGH – ja sam napisao samo svoj razlog zašto sam između dvije izabrao Ledo

Ali da firme koje nisu u državnom vlasništvu dijele dionice radnicima – ponavljam radnicima ne direktorima to mi je pomalo i smiješno i malo kao da vuče na socijalizam – malo para,malo dionica a malo bonova koje možeš potrošit tu i tu.

smanjuje se minus.......

eh boys,
vi se s goldijem nasli pripetavat,
ne prepoznajete ga jos [lol]
covjek ne radi pa nema gdje dobiti dionice

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Dionice dobivaju i radnici i uprava kao dio politike kompenzacija i nagrada. Istina 50 komada nije malo i možda jest čudno ako nisu neke velike ribe u Institutu, ali dodjela dionica nije svojstvena samo državnim poduzećima.

Možda su uhvatili Juru sa tajnicom i sad kupuje njihovu šutnju. [lol]

Always sunny in the rich man's world.

Jure ti je malo star za to, iako bi se obrstio on, ne brini, kao i za one silne milijune [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

eh boys,
vi se s goldijem nasli pripetavat,
ne prepoznajete ga jos [lol]
covjek ne radi pa nema gdje dobiti dionice

Zaista imam loš posao a uz njega i dosta sl. vremena- naime imam kombi prevoz ljudi i roba – a da stvar bude gora ide mi sve lošije i loš.

Ali meni zvuči nevjerojatno da npr. Merkator , Plodine ili Kerum ,,, ili Pevec ,Solin gradja itd
dijele dionice svojim djelatnicima

Samo sam napisao svoja saznanja o IGH — nije mi bila namjera uvrijediti vas koji je imate a vidim i branite jer ste skočili pisat trojica protiv mog posta ———— i ovom prilikom se ispričavam ako sam vas uvrijedio

Istina je da neznam puno o dodijeli dionica djelatnicima — zapravo pojma nemam

Ugodan vikend svima i da u pon. svi idemo up up up
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

smanjuje se minus.......

Evo još vijesti …….

IGH radi studiju za kolodvor u Kopilici za 7,5 milijuna kuna.
link : http://www.vjesnik.hr/html/2008/10/06/Clanak.asp?r=gos&c=2

6.10.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.795 7,44 Skrb. račun -100
3. ĐUKAN PETAR 3.816 2,41 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 3.643 2,30 Skrb. račun +43
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.367 2,12 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.611 1,65 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.432 1,53 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.356 1,49 Skrb. račun -25
10. DEŠKOVIĆ ŽARKO 1.930 1,22 Osnovni račun
Ukupno: 34,46

Heaven or Las Vegas

Jure RadNić vs. Jure Radić [lol]

Vaš link

eto i obrane na IGH na 7400! 13:16h
Najbolje ponude [ IGH-R-A ]
Kupnja Cijena
2

7.401,00
145

7.400,00
10

7.391,00
9

7.390,00
3

7.360,00
3

7.355,01
1

7.355,00
9

7.341,00
3

7.340,00
5

7.326,00

Cijena Prodaja
7.473,99

1
7.474,00

6
7.475,00

4
7.479,81

2
7.480,00

10
7.495,00

12
7.499,00

3
7.499,99

2
7.525,00

10
7.530,00

5
[smiley]

nema predaje!!!!!!!

Ljudi pa što je ovo. Nema nikakvih komentara.
Evo da Vas utješim, ja sam u zadnjih godinu dana dokupljivao dionica IGH-a i sada mi je udio u portfelju 98% posto. Sada sam u gubitku, ali lova mi nije vezana uz margin kredite niti mi dugoročeno treba.
Jedino mi je krivo što nemam cash-a da dokupljujem na ovim smješnim cijenama.

Plan je dugoročan i to negdje do 2012. ako u međuvremenu ne bude kakva dokapitalizacija ili nepredviđeni rast cijene.

Pozdrav..

New Report

Close