… bilo skrivenih ili ne… ja samo znam da je IGH jedina dionica sa cijenom debelo iznad razine 14.04.2008. Sve ostale su debelo ispod, čak i ATPL za koju sam bio skloniji vjerovati da joj se to neće dogoditi
PS. ATPL imam, IGH jok.
sta smo ono pricali?ko plaća pivo?
[smiley] [kiss] [smiley]
… bilo skrivenih ili ne… ja samo znam da je IGH jedina dionica sa cijenom debelo iznad razine 14.04.2008. Sve ostale su debelo ispod, čak i ATPL za koju sam bio skloniji vjerovati da joj se to neće dogoditi
PS. ATPL imam, IGH jok.
[smiley] [kiss] [smiley]
[/quote]
Za sada ja, kad je ono prolaz? Ma sjebale vozarine… ne bi to tako bilo. I dalje vjerujem u fotofiniš [cool]
Ovaj Igh je baš koma. Kaj treba dobit posao na projektiranju grada na Marsu za 30 mil stanovnika da dionica pređe 9000 kn…
http://www.seebiz.eu/hr/analize/radic-vec-nas-zovu-za-nove-aerodrome!,26611.html
Kakav PR firme, i tko je ne bi poželio imati u portfelju.
motivacija djelatnika
IGH nagrađuje zaposlene dodjelom dionica
Jure Radić, direktor IGH-a
Institut građevinarstva Hrvatske (IGH) je na temelju odluke Glavne skupštine o isplati posebnih nagrada radnicima, nagradio 17 svojih zaposlenika dodjelom vlastitih dionica. Ukupan iznos nagrada utvrđen je u iznosu od 5,9 milijuna kuna.
motivacija djelatnika
IGH nagrađuje zaposlene dodjelom dionica
Jure Radić, direktor IGH-a
Institut građevinarstva Hrvatske (IGH) je na temelju odluke Glavne skupštine o isplati posebnih nagrada radnicima, nagradio 17 svojih zaposlenika dodjelom vlastitih dionica. Ukupan iznos nagrada utvrđen je u iznosu od 5,9 milijuna kuna.
Hm!
PS. ATPL imam, IGH jok.
[smiley] [kiss] [smiley]
[/quote]
14.04.2008. Bio u ATPL, a sada sam u IGH. Za sada mi se isplatilo.
Potencijal ATPL je neupitan samo trenutno je globalna kretanja jače pogađaju (enormni pad BDI-ja, brodara vani, …)
Evo samo kad bi se HANFA pozabavila sa ovim otvaranjem i ovim nalogom na prodaji od 8000kn
Ahahahhaahh… evo ga opet… hanfa, samodol… ahahahah