IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odlične vijesti……….i odličan logo
igh ulazi u prvu kotaciju
poslova tri put više nego ingra
može li bolje?
mislim da može

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

a pogle ovo [thumbsup] tako se druka, argumentima a ne praznim pričama

Trenutačno imamo ugovorene projekte vrijedne milijardu eura. Realizirat ćemo ih u iduće tri godine – rekao je Radić, koji je najvjerojatniji pobjednik na natječaju za Zagrepčanku, nakon što je za jednu od najatraktivnijih građevinskih lokacija u Zagrebu ponudio 10 milijuna eura više od srbijanskog tajkuna Miroslava Miškovića. Radić najavljuje da bi novi poslovno-zabavno-stambeni kompleks na Zagrepčankinu mjestu mogao biti gotov najranije 2012. godine

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

http://www.poslovni.hr/91161.aspx

Zipa ovo:

"Institut građevinarstva Hrvatske priprema preustroj i do kraja godine trebao bi postati holding. Najavio je to u utorak direktor IGH Jure Radić obrazlažući to snažnim širenjem djelatnosti u posljednje dvije godine, povećanje broja zaposlenih iznad tisuću i činjenicom da s novim projektima IGH postaje investicijska tvrtka koja razvija projekte (developer). U holdingu (grupi) IGH bit će nekoliko tvrtki od kojih će jedna biti institut koji će se i dalje baviti osnovnim poslom – projektiranjem i ispitivanjem materijala."

Sančo, jel me voliš? [lol]

Pessimism Is Your Friend

BTW, danas sam kupio po najnižoj. A, neki dan i ATPL po najnižoj.
Može li bolje. Mislim da ne. [rolleyes]

Pessimism Is Your Friend

možda može , nikad se nezna

IGH d.d. – uvrštenje u Službeno tržište

Obaviještavamo vas da će 05. rujna 2008. godine u 10:00 sati u Službeno tržište biti uvrštene redovne dionice Instituta građevinarstva Hrvatske d.d. iz Zagreba, koje se trenutno trguju u Tržištu dionica javnih dioničkih društava pod burzovnim simbolom IGH-R-A.

Vaš link [thumbsup]

Obaviještavamo vas da će 05. rujna 2008. godine u 10:00 sati u Službeno tržište biti uvrštene redovne dionice Instituta građevinarstva Hrvatske d.d. iz Zagreba, koje se trenutno trguju u Tržištu dionica javnih dioničkih društava pod burzovnim simbolom IGH-R-A.

Vaš link [thumbsup]

Može li mi netko pojasniti šta znači uvrštenje na službeno tržište…
Službeno tržište?? [undecid]
Hvala! [embarass]

Mislim da je to prva kotacija

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Hvala! [embarass]

Znaci da od sutra i mirovinci mogu IGH kupovat

Vaš link [thumbsup]

Hvala! [embarass]
[/quote]

Kolega sve informacije mozete naci na stranicama ZSE.
Vaš link

Hvala! [embarass]

[/quote]

I da možemo očekivat da od IGH naprave isto što i od kompletnog tržišta,,,, da bi ga se jeftino dočepali.IMHO

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Hvala! [embarass]

[/quote]
mogli su i prije

New Report

Close