odlične vijesti……….i odličan logo
igh ulazi u prvu kotaciju
poslova tri put više nego ingra
može li bolje?
mislim da može
a pogle ovo [thumbsup] tako se druka, argumentima a ne praznim pričama
Trenutačno imamo ugovorene projekte vrijedne milijardu eura. Realizirat ćemo ih u iduće tri godine – rekao je Radić, koji je najvjerojatniji pobjednik na natječaju za Zagrepčanku, nakon što je za jednu od najatraktivnijih građevinskih lokacija u Zagrebu ponudio 10 milijuna eura više od srbijanskog tajkuna Miroslava Miškovića. Radić najavljuje da bi novi poslovno-zabavno-stambeni kompleks na Zagrepčankinu mjestu mogao biti gotov najranije 2012. godine
http://www.poslovni.hr/91161.aspx
Zipa ovo:
"Institut građevinarstva Hrvatske priprema preustroj i do kraja godine trebao bi postati holding. Najavio je to u utorak direktor IGH Jure Radić obrazlažući to snažnim širenjem djelatnosti u posljednje dvije godine, povećanje broja zaposlenih iznad tisuću i činjenicom da s novim projektima IGH postaje investicijska tvrtka koja razvija projekte (developer). U holdingu (grupi) IGH bit će nekoliko tvrtki od kojih će jedna biti institut koji će se i dalje baviti osnovnim poslom – projektiranjem i ispitivanjem materijala."
Sančo, jel me voliš? [lol]
BTW, danas sam kupio po najnižoj. A, neki dan i ATPL po najnižoj.
Može li bolje. Mislim da ne. [rolleyes]
IGH d.d. – uvrštenje u Službeno tržište
Obaviještavamo vas da će 05. rujna 2008. godine u 10:00 sati u Službeno tržište biti uvrštene redovne dionice Instituta građevinarstva Hrvatske d.d. iz Zagreba, koje se trenutno trguju u Tržištu dionica javnih dioničkih društava pod burzovnim simbolom IGH-R-A.
Vaš link [thumbsup]
Obaviještavamo vas da će 05. rujna 2008. godine u 10:00 sati u Službeno tržište biti uvrštene redovne dionice Instituta građevinarstva Hrvatske d.d. iz Zagreba, koje se trenutno trguju u Tržištu dionica javnih dioničkih društava pod burzovnim simbolom IGH-R-A.
Vaš link [thumbsup]
Može li mi netko pojasniti šta znači uvrštenje na službeno tržište…
Službeno tržište?? [undecid]
Hvala! [embarass]
Hvala! [embarass]
Znaci da od sutra i mirovinci mogu IGH kupovat
Vaš link [thumbsup]
Hvala! [embarass]
[/quote]
Kolega sve informacije mozete naci na stranicama ZSE.
Vaš link
Hvala! [embarass]
Znaci da od sutra i mirovinci mogu IGH kupovat
[/quote]
I da možemo očekivat da od IGH naprave isto što i od kompletnog tržišta,,,, da bi ga se jeftino dočepali.IMHO