E samo sam tebe čekao, Sančo, već sam se čudio da ti treba skoro 15 minuta. [tongue]
Uzimaju oni previše toga i kad je neka gužva na burzi, ne bi ih dobio da se ubiješ. Dosta sam spušio dobiti zbog njih. [angry]
Anyway, niti sam ja više u POBA, niti je ovo topic POBA. Htio sam tek da ljudi znaju. Closed.
IGH [thumbsup]
Da li netko zna proceduru obavjesti i isplate dividende kod PBZ investora? Hvala.
hehe, meni uredno sjela dividenda, odo ja na cevape i pivu. Il da kupim nekoliko PUNT?
kupi jednu ingru …………..nećeš pogriješiti ( a i zdravlje nećeš narušavati sa masnom hranom )
E samo sam tebe čekao, Sančo, već sam se čudio da ti treba skoro 15 minuta. [tongue]
Uzimaju oni previše toga i kad je neka gužva na burzi, ne bi ih dobio da se ubiješ. Dosta sam spušio dobiti zbog njih. [angry]
Anyway, niti sam ja više u POBA, niti je ovo topic POBA. Htio sam tek da ljudi znaju. Closed.
IGH [thumbsup]
Da li netko zna proceduru obavjesti i isplate dividende kod PBZ investora? Hvala.
[/quote]
Ako si imao registrirane dionice na PBZ investoru na dan 14.07.08. onda ti dividenda sjeda direktno na PBZ investor račun, prebaciš lovicu na tekući ili kupiš još koju dionicu IGH i to je to!!
Evo još malo komentara:
Velika potražnja u Rusiji
Zbog velike potražnje, građevinska industrija u Rusiji već pet godina bilježi dvoznamenkasti rast, s ulaganjem preko 80 milijardi dolara godišnje. Jedna od tvrtkih u građevinskom sektoru koju smatramo dobrom investicijskom prilikom je Institut građevinarstva Hrvatske (IGH-R-A). IGH se uspješno plasirala na inozemno tržište, te je u zadnjih godinu dana potpisala niz ugovora za razne projekte u središnjoj i istočnoj Europi. IGH planira u Rusiji projektirati 10 HE na južnom dijelu rijeke Argun.
Pojedinačno najveći pad cijene zabilježile su dionice Viadukta s 64 posto i dionice Tehnike s 57 posto, dok su dionice s najnižim padom bile IGH-a s 31 posto i Industrogradnje s 35 posto.
http://www.poslovni.hr/89230.aspx
[thumbsup]
zanimljiv komentar uz fin. …. izvješće:
IGH d.d. – komentar uz konsolidirano izvješće za drugi kvartal
14.8.2008, Izvor: zse
Društvo Institut građevinarstva hrvatske d.d. dostavilo je slijedeći komentar uz konsolidirano izvješće za drugi kvartal:
"Napominjemo da je dobit iskazana u konsolidiranim izvješćima grupe za izvještajno razdoblje manja od dobiti iskazane za IGH d.d. u istom razdoblju zbog povećanih troškova financiranja radova na uređenju Grand Hotela Orebić u Orebiću. Hotel je u vlasništvu naše tvrtke DUBROVAČKA INVESTICIJSKA GRUPA d.o.o."
kaj nisi znao da je Grand Hotel naš??
Sančo moram priznat da to stvarno nisam znao……….
A to mi sebi radimo famozni most, da je Hotel bliže kontinentu… da da, vidiš…
Samo da okončamo te podvodne radove. [huh]
[wink]
[wink]
Da to se već lako poveže….. [smiley]
[wink]
I savladamo ono "strašilo" od 110 kom na asku po 10000 kn. [thumbsup]
Žao mi je ali to nećemo uspjet ……pobjeći će prije.
[angry]