Prihodi kvartalno
Ova letargija me ubija u pojam….. hoce li vise IGH vratiti se na svoju normalu?????
Krivulja likvidnosti (a i volatilnosti) očito prati krivulju godišnjeg kretanja temperature zraka. Čeka se kraj ljeta.
U međuvremenu, za razbibrigu, evo šta kažu neuralne mreže. Čini se da im bolje paše volatilnost. U zadnjoj fazi previše trgovanja uz premalo amplitude.
neko vrijeme sam bio out s ovom dionicom. Zanima me da li su se uvrstili u prvu kotaciju? Ako ne, kada je to u planu?
Thx
Nisam više vlasnik IGH, ali rado bih bio, po recimo 8500 ili 9000, kako jednom reče moj broker, ali neće ići… ali nekako mi se ne daje 9 i pol tjedana, pardon cigli/milja whatever… a iako znam da vrijedi puno više.
Ali za ‘čuvare’ mogu reći samo – svaka čast. I da je više takvih, ne bi na Burzi bilo takvih 3.141592653589793…-zdarija!
Konstruktor, Tehnika i IGH u užem izboru za gradnju autoceste u Crnoj Gori …
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3301059f-ccb0-4d49-9698-dd606ca9c947&open=sec
IGH povećao dobit 13 posto, 109 posto veća prodaja u inozemstvu
Institut građevinarstva Hrvatske u prvom je polugodištu ove godine ostvario neto dobit od 45,2 milijuna kuna, što je porast od 13 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, objavili su danas iz IGH.
Bruto dobit tvrtke u prvoj je polovici ove godine iznosi 50,7 milijuna kuna.
Ukupni prihodi IGH u prvih šest ovogodišnjih mjeseci ostvareni su u visini od 371 milijun kuna, što je za 13 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.
IGH povećao dobit 13 posto, 109 posto veća prodaja u inozemstvu
Institut građevinarstva Hrvatske u prvom je polugodištu ove godine ostvario neto dobit od 45,2 milijuna kuna, što je porast od 13 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, objavili su danas iz IGH.
Bruto dobit tvrtke u prvoj je polovici ove godine iznosi 50,7 milijuna kuna.
Ukupni prihodi IGH u prvih šest ovogodišnjih mjeseci ostvareni su u visini od 371 milijun kuna, što je za 13 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.
Jako dobar izvještaj iako se očekivalo i više u pojedinim krugovima a tek sad su pred nama nadolazeći bolji dana
Kvadrat stana u Ban centru i 8000 eura
Stanovi u Cesarčevoj ulici nisu za svačiji džep jer će cijena četvornog metra biti od pet do čak osam tisuća eura. Unatoč paprenim cijenama, investitor Centar Gradski podrum, tvrtka koju su osnovali Institut građevinarstva Hrvatske, Konstruktor i Zagrebačka banka, već imaju tridesetak potencijalnih kupaca. Riječ je o poslovnim ljudima starije dobi. Potvrdio nam je to Petar Đukan, predsjednik Nadzornog odbora IGH-a.
Hanfa je Institutu građevinarstva Hrvatske odobrila prospekt za uvrštenje dionica u prvu kotaciju Zagrebačke burze
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) odobrila je Institutu građevinarstva Hrvatske (IGH) prospekt za uvrštenje dionica u prvu kotaciju Zagrebačke burze
http://www.seebiz.eu/hr/burze/hanfa-odobrila-igh-u-ulazak-u-prvu-kotaciju,21785.html
Prihodi ostvareni temeljem prodaje u inozemstvu narasli su za čak 109 posto, a ukupni prihodi kompanije u prvih šest mjeseci 2008. iznose 371 milijuna kuna.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/neto-dobit-igh-narasla-za-13-posto,21784.html