Ljudi, samo budite strpljivi, otici ce ona i preko HAABove analize. U subotu sam bio sa kolegom koji radi u IGH, sada radi nadzor na Kosovu. Kaze da Kosovari dobivaju cca 2 milijarde dolara/eura pomoci za izgradnju infrastrukture i kako je vec kontaktiran IGH jer jedino oni mogu voditi takve projekte zbog znanja i vjestina koje imaju…… Vratiti ce se IGH na 17000-18000, uh jedva cekam…
Ljudi, samo budite strpljivi, otici ce ona i preko HAABove analize. U subotu sam bio sa kolegom koji radi u IGH, sada radi nadzor na Kosovu. Kaze da Kosovari dobivaju cca 2 milijarde dolara/eura pomoci za izgradnju infrastrukture i kako je vec kontaktiran IGH jer jedino oni mogu voditi takve projekte zbog znanja i vjestina koje imaju…… Vratiti ce se IGH na 17000-18000, uh jedva cekam…
vratiti će se sigurno, negdje 2050 god? kaj misliš da ove postove ne čita ekipa iz fondova pa da je takva informacija 100% točna i da će tako drastično odletjeti onda bi sada bid bio jači…
vratiti će se sigurno, negdje 2050 god? kaj misliš da ove postove ne čita ekipa iz fondova pa da je takva informacija 100% točna i da će tako drastično odletjeti onda bi sada bid bio jači…
[/quote
To što je kolga napisao za Kosovo vezano za IGH ne da je točno 100% nego MILION % vidjet ćeš i sam ne tako dugo
ma, bit ce poslova i u crnoj gori
Moj paket je na 7400, mogao sam izaci iks(X) puta al’ nema sanse, znas onu staru: TKO CEKA, DOCEKA!
[smiley] [smiley] [smiley]
by the way vstimac: fondovi su povukli lovu, to mozes vidjeti i po CROBEXu, vec 5 tjedana burza nam je u k….
Ocekuj njihov ukrcaj u rujnu…….
day trade nikada nisam preferirao pa ne cu niti sada, sretno im bilo…
Nije Warren Buffet lud sto ceka, ceka, ceka……….
Ma dečki nema frke sad to sve riješeva Bernardica !
A i odnosi s javnošću su im jača strana pogotovo kad pametni novinari napišu " IGH dobio posao od 100.000.000,00 čitaj milijuna USD, a ono nadzor 2 % od iznosa projekta.
No šalu na stranu to je dobra kompanija i neka dečki samo rade pa taman i po cijelom svijetu.