gosn pofuk…vidim da i dalje pišete vrlo nekonstruktivno.bit će da vam je cilj natući 2000 poruka do kraja mjeseca ili sustići uvaženog vlada i slične znallce. [lol]
gosn pofuk si je opet nekaj piknul,a ne zna zakaj jer je mislil na neki odbijanac koji nije siguran da je jer kak si je on računal baš nije tak,al više niš ne zna jer je zaboravil kak je računal i smetnul je s uma i da ovo pa ono da ne jer je,a nije i slično…….
ubi bože od posta.ko da sam došao na plac pa slušam bakice. [sad]
evo stotka dragi chuki i oprostite na stilu pisanja ali i ja imam citavo vreme kad citam postove dojam ko da sam na placu
srdacno Vas
pofuk
[/quote]
nije problem na stilu pisanja jer naš jezik je bogat narječjima i to smo što jesmo,ali problem je što ne kažete ništa konstruktivno ni pametno za ovaj forum nego samo trla baba lan.iz šupljeg u prazno.
nekad je pametnije šutjeti.
komentari tipa "da,i ja mislim" ili "slažem se s vama" ili "hvala" samo zapunjuju forum.
[sad]
vjerujem da se zajednica slaže sa mnom.
Imam nesto IGH, jako loše trgovao. Kupio prošle jeseni po 13000. Otad deseci vijesti o milijunskim poslovima. Sad je na 9000. Kupovao pa prodavao pa kupovao. Vise puta sam se uvjerio da ti poslovi imaju jako malo veze s cijenom. Kao i drukanja ustalom. Zar neko misli da će drukanje na forumu utjecati na cijenu? Vec sam to pisao al evo opet ću. Ako nemate info iz dubine fondovske industrije onda je svo to najobičnije kockanje.
Jedan od boljih postova.
Kolega Meander, ja sam jednu kupila isto po 13000, ostale ipak jeftinije, izašla sam iznad 10000, ali sam uletila u Belje. Ostalo je povjest. Povjest sranja. Nikada više u Belje … jedino ako ne bude ispod 100, a i to je moguće s obzirom na Amere koji kažu da će padanje biti do rujna.
Ovo sve što ste napisali je čista činjenična istina. Cijena IGH nema veze sa poslovima, a čovjek ako misli mešetariti po burzi mora imati kak vi kažete "info iz dubine Mordorske industrije".
Oni su pokretači svih sranja (fondovi), a baš me zanima što će idioti fondovski napraviti sa tržištem kapitala u HR kada počnu prodavati sve i zatvarati fondove.
Uskoro.
Što Vi mislite, kolega Meandar?
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.428 7,84 Skrb. račun
3. ĐUKAN PETAR 3.763 2,37 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.567 2,25 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.178 2,00 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.446 1,54 Skrb. račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.099 1,32 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 2.080 1,31 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.013 1,27 Skrb. račun -500
Ukupno: 34,22
Evo jedna skuša za večeru.
Ribolov može i pričekati do sutra
ne vidim neke potrebe za dramatiziranjem……………….u zadnjim mjesec dana je protrgovano 5.462 kom…………..od toga su iz prvih deset prodali Đukan 200 komada, SR Splitske banke 200 kom, te SR zabe 388 komada………………u isto vrijeme je Pbz SR kupio 217 komada
evo stanja prije mjesec dana radi usporedbe
Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
* Važeći podaci za uredovni dan 02.06.2008 .
INSTITUT GRAĐEVINARSTVA HRVATSKE D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.428 7,84 Skrb. račun
3. ĐUKAN PETAR 3.963 2,50 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.767 2,38 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 2.961 1,87 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.461 1,55 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.401 1,51 Skrb. račun
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.084 1,31 Skrb. račun
10. PBZ D.D. 2.079 1,31 Skrb. račun
Ukupno: 34,58
Kolega Meander, ja sam jednu kupila isto po 13000, ostale ipak jeftinije, izašla sam iznad 10000, ali sam uletila u Belje. Ostalo je povjest. Povjest sranja. Nikada više u Belje … jedino ako ne bude ispod 100, a i to je moguće s obzirom na Amere koji kažu da će padanje biti do rujna.
Ovo sve što ste napisali je čista činjenična istina. Cijena IGH nema veze sa poslovima, a čovjek ako misli mešetariti po burzi mora imati kak vi kažete "info iz dubine Mordorske industrije".
Oni su pokretači svih sranja (fondovi), a baš me zanima što će idioti fondovski napraviti sa tržištem kapitala u HR kada počnu prodavati sve i zatvarati fondove.
Uskoro.
Što Vi mislite, kolega Meandar?
Uuh, koji pesimizam
[/quote]
nije problem na stilu pisanja jer naš jezik je bogat narječjima i to smo što jesmo,ali problem je što ne kažete ništa konstruktivno ni pametno za ovaj forum nego samo trla baba lan.iz šupljeg u prazno.
komentari tipa "da,i ja mislim" ili "slažem se s vama" ili "hvala" samo zapunjuju forum.
[sad]
[/quote]
Potpisujem kolega
gosn pofuk…vidim da i dalje pišete vrlo nekonstruktivno.bit će da vam je cilj natući 2000 poruka do kraja mjeseca ili sustići uvaženog vlada i slične znallce. [lol]
gosn pofuk si je opet nekaj piknul,a ne zna zakaj jer je mislil na neki odbijanac koji nije siguran da je jer kak si je on računal baš nije tak,al više niš ne zna jer je zaboravil kak je računal i smetnul je s uma i da ovo pa ono da ne jer je,a nije i slično…….
ubi bože od posta.ko da sam došao na plac pa slušam bakice. [sad]
evo stotka dragi chuki i oprostite na stilu pisanja ali i ja imam citavo vreme kad citam postove dojam ko da sam na placu
srdacno Vas
pofuk
[/quote]
[sad]
[/quote]
upravo tako
i ja se slazem sa Vama
kad sam i nesto napiso konstruktivno,svega 2 puta uvijek se naso neko ko me popljuvo,a oba 2 puta je bila 100 postotna istina
pofuk
usojesan i prijatan dan
Pero je prodao 200 kom, zaba 500..hmmm nisu li dobre vijesti bile priprema terena za iskrcaj..a clanovi nadzornog odbora su to znali iskoristiti!
Poprima li ovo sindrom Ingre? [shocked]
Pero je prodao 200 kom, zaba 500..hmmm nisu li dobre vijesti bile priprema terena za iskrcaj..a clanovi nadzornog odbora su to znali iskoristiti!
da cak se i meni cini da si u pravu
nemam vise pojma kaj da radim
za neverovat
pofuk
Ne nasjedajte na te Knele-fore. [lol]
Ne nasjedajte na te Knele-fore. [lol]
[/quote]
gledaj nisu knele fore nek sam si i ja doso na tu ideju
ni meni nije svejedno jer sam u igh,a cak se lomim dal da kupim jos ili da sa sitnim gubitkom prodam
nije ti fora tak ga napadat jer je covek samo izneso svoje misljenje
pofuk
prijatan dan