da i ak ovaj sa tih 150 komada na bidu igra frajera fakat nek ostane do kraja
ja nemam tolko kesa da se prikljcim ko kolega koji je kat iznad mene na ovoj stranici ali budem ovo sitno kesa kaj mi je ostalo onda i ja ulupal u igh ak ovaj frajercic sa tih 100 komada ostane
pofuk
ja nemam tolko kesa da se prikljcim ko kolega koji je kat iznad mene na ovoj stranici ali budem ovo sitno kesa kaj mi je ostalo onda i ja ulupal u igh ak ovaj frajercic sa tih 100 komada ostane
pofuk
Kolega, ovaj "frajerčić" bu stavil tih 100 kom. a vi birajte u koje vrijeme, da vidimo jel je "frajerčić" ili malo ozbiljniji igrač [thumbsup]
pofuk
Kolega, ovaj "frajerčić" bu stavil tih 100 kom. a vi birajte u koje vrijeme, da vidimo jel je "frajerčić" ili malo ozbiljniji igrač [thumbsup]
[/quote]
didididididi …… didididididididi
Twilight zone ……. didididididid ….. sutra up ……
pofuk
[/quote]
gledajte ak stavi ja onda isto sa ovom sirotinjom od love ulazim ali sam Vas htel pitat da li mozda taj frajer igra obrnuto obrnutu igru,kao u smislu procitali smo njegov fejk pa da oni drhtavi izlaze a on na kraju sve polupa zato mi nije to jasno jer mi se fakat na ovoj razini cijene cini ok za ulet
unaprijed hvala
pofuk
Samo da vam skrenem pozornost na to da Zagrebačka banka skrbnički sa broja 7 je iskrcao oko 500 komada u odnosu na jučer i pao na 10. mjesto.
Tome se izgleda žuri a ima još 2000 komada
Samo da vam skrenem pozornost na to da Zagrebačka banka skrbnički sa broja 7 je iskrcao oko 500 komada u odnosu na jučer i pao na 10. mjesto.
daj pokazi ak nije tesko stanje prvih 10 molim te
gosn pofuk…vidim da i dalje pišete vrlo nekonstruktivno.bit će da vam je cilj natući 2000 poruka do kraja mjeseca ili sustići uvaženog vlada i slične znallce. [lol]
gosn pofuk si je opet nekaj piknul,a ne zna zakaj jer je mislil na neki odbijanac koji nije siguran da je jer kak si je on računal baš nije tak,al više niš ne zna jer je zaboravil kak je računal i smetnul je s uma i da ovo pa ono da ne jer je,a nije i slično…….
ubi bože od posta.ko da sam došao na plac pa slušam bakice. [sad]
[/quote]
"Daj čovjeku ribu i nahranio si ga na jedan dan, nauči čovjeka da lovi ribu i nahranio si ga za cijeli život." Kineska izreka
Vaš link [thumbsup]
gosn pofuk…vidim da i dalje pišete vrlo nekonstruktivno.bit će da vam je cilj natući 2000 poruka do kraja mjeseca ili sustići uvaženog vlada i slične znallce. [lol]
gosn pofuk si je opet nekaj piknul,a ne zna zakaj jer je mislil na neki odbijanac koji nije siguran da je jer kak si je on računal baš nije tak,al više niš ne zna jer je zaboravil kak je računal i smetnul je s uma i da ovo pa ono da ne jer je,a nije i slično…….
ubi bože od posta.ko da sam došao na plac pa slušam bakice. [sad]
evo stotka dragi chuki i oprostite na stilu pisanja ali i ja imam citavo vreme kad citam postove dojam ko da sam na placu
srdacno Vas
pofuk
[/quote]
"Daj čovjeku ribu i nahranio si ga na jedan dan, nauči čovjeka da lovi ribu i nahranio si ga za cijeli život." Kineska izreka
Vaš link [thumbsup]
[/quote]
fala na linku ali su mi javili da je sesija zavrsena tako da nisam vidio to sto si objavio
pofuk
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.428 7,84 Skrb. račun
3. ĐUKAN PETAR 3.763 2,37 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.567 2,25 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.178 2,00 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.446 1,54 Skrb. račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.099 1,32 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 2.080 1,31 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.013 1,27 Skrb. račun -500
Ukupno: 34,22
Evo jedna skuša za večeru.
Ribolov može i pričekati do sutra
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.428 7,84 Skrb. račun
3. ĐUKAN PETAR 3.763 2,37 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.567 2,25 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 3.178 2,00 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.446 1,54 Skrb. račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.099 1,32 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 2.080 1,31 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.013 1,27 Skrb. račun -500
Ukupno: 34,22
Evo jedna skuša za večeru.
Ribolov može i pričekati do sutra
da i moram reci da je to skrbnicki racun ,jel tako?