usput ima netko inforamaciju kada je isplata dividende od 75,00 kn i na koji je dan potrebno imati tu dionicu?
ma vraga, nemam više vjere u burzu i dionice …
kada popušiš 80% portfelja onda se iskreno pitaš i pjevaš pjesmu "Šta je meni ovo trebalo…?"
uu kolega , pa niej valjda 80%. Kad ste vi ulazili u dionice?
[/quote]
Mislim da je pogrjesijo jer ako smo pali sa portfeljom od cc 50% eeeeee onda treba da ta dionica nartaste 100% da se vrati portfelj na NULU
vjerojatno laganica trzaja prema gore sljedeci tjedan makar nisam 100 posto siguran ali moze biti
pofuk
usput ima netko inforamaciju kada je isplata dividende od 75,00 kn i na koji je dan potrebno imati tu dionicu?
Skupština je 14 .07 a dividenda će biti isplaćena u roku 30 dana od dana skupštine to je po naj novijem i dividenda je 75 kn
dakle na dan 14.07. se gleda količina dionica koju sposjeduješ i do Gospe nam je neka lovivca na računu?!
mislim da rokamo prema dole, bez obzira na dividendu ,baš im i nije neka,i na potpisan ugovor o projektiranju dionice autoceste A1 sektor Ploče-Dubrovnik.Sve u svemu pušiona.
ne padamo mi, jer nemas igh, da imas igh, ne bi pisao ovako
ti bi htio da padne pa da kupis [bye]
nekako malo brojeva na igh u zadnje vrijeme, raj za ove koji pisu up, up i down, down [tongue]
ja ga više nemislim kupovat,imao sam ga popriličan broj i prodao na 12000 milja,ne drukam ni gore ni dolje ,nego je trend totalno negativan ***obrisano***
ja ga više nemislim kupovat,imao sam ga popriličan broj i prodao na 12000 milja,ne drukam ni gore ni dolje ,nego je trend totalno negativan ***obrisano***
kad je bio 12000 milja?!