IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neznam tko je imao priliku pratiti ove zadnje transakcije na 9000 kn ..izgledalo mi je strašno…tako su se brzo redali nalozi na ASK-u da je bilo nevjerojatno gledati…

na 4300 sve prodajem...

ja sam pratio i uopće nije bilo strašno……………..dapače……….uletilo još malo po 9k [thumbsup]

ne volim promašivati zicere, hehe

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

šta se dešava s ovim igh?zašto je toliki interes najednom?

ja sam pratio i uopće nije bilo strašno……………..dapače……….uletilo još malo po 9k [thumbsup]

ne volim promašivati zicere, hehe

i ja sam danas opet uletio….

na 4300 sve prodajem...

neki dan sam se učlanio u mladež hsu-a…………

Ne pušiš više HB? [smiley]

No respect

pa došla je časna, jučer su izletili svi nevjernici, a danas polako ulaze vjernici

neki dan sam se učlanio u mladež hsu-a…………

Ne pušiš više HB? [smiley]
[/quote]

ne znam, nisam siguran, i ja se pitam…………….a najbolje mi je kad kažu da o tome treba odlučiti struka…….ma koja struka, mislim??………. [lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

izgleda da se pročulo da je propala čečenija..

pozdrav,

kakve su sanse za ponavljanje scenarija od prije nekih mjesec dva, pad na razinu 7xxx i nakon toga skok prema gore pa da se opet malo zaradi na ovoj dragoj dionici

sad je vec na 8900 i ne nazire se kraj pada..

IVICA-P-A

kakvo je ovo iskrcavanje ovdje

kakvo je ovo iskrcavanje ovdje

Majstori su mislili da je možda sunce na izlasku ali su ubrzo shvatili da nije pa su opet opalili po prodaji. ehh ta amerika i dolar.

Nista se vi ne brinite, ova dionica, a i ostali gradjevinari brzo ce dozivjeti svoj uzlet. Ovo su sve rezultati prvog kvartala, gdje su svi gradjevinari imali smanjene aktivnosti zbog zimskih uvjeta. U jesen ce biti: leti, leti, leti….. IGH, DLKV, HDEL, INGR, THNK, VDKT, INDG….

New Report

Close