pa obzirom da si izašao na 10k i sad ušao na 9k što ti fali. Imaš još uvijek dvije dionice i trenutno danas 2 tisuće kuna više, a sutra više nemaš :)
Kako možeš to reči….možda nema a možda ima i više…uvijek ta predviđanja a niko ne može bit siguran u ova vremena…siguran može biti jedino u to da če i sutra imati dvije dionice a ti ako si u cashu možeš samo predviđati ako češ ih moči kupiti po toj cijeni….
vjeruj mi sutra nece imat niako vise
Kako, zar če več prodati [huh]….a drugi tjedan…
http://www.vecernji.hr/home/manager/3117740/index.do
Diće biti kraj ovoj tvrtki
Na bussines.hr forumu se spominje da su izgubljeni poslovi hidroelektrana u ceceniji? Zna neko nesto o tome?
Ja znam da IGH nije dobio posao izgradnje hidroelektrani u Čečeniji,pisao sam o tome još prije 15 dana ali sam stalno bio moderiran,dok su oni koji su "drukali" da ide na 13000 bili uredno pušteni.
Nije dobiven iz razloga što je IGH za taj projekt zadužio institut u Mostaru I Sarajevu…ne bi to bio problem,ali na pregovorima sa Rico grupom kada su bili upitani banalno pitanje koliko je bila megavata elektrana koju ste projektirali…odgovor je bio "ne znamo",i još nemaju avion za topografsko snimanje…..tako se ponašati za posao od 100 mil eura za samo projekttiranje, dakle samo za projektiranje je bez komentara,srećom posao rade ipak naši ljudi.
Drugo Jure se hvalio kako cijeli niz naših tvrtki ide tamo (hdel,koei itd.), pa nije on našo posao nego Rico grupa i ona odlučuje tko ide a ne bahati Jure….sad, nejde pa nek projektira klizalište i neka sve novine pišu o tome "pothvatu".Izgubiti ovakvo što je krajnje ali kranje bezobrazno.
Da ne ispadne da drukam na dole,ja vjerujem u IGH i to je dobra tvrtka im odličan P.R.,uzima postotak od dogovorenih poslova i daje ih drugima da rade…uvijek ulaži u kamatara,ali ukalkulirajte sve…..pozdrav!
P.s: ukoliko netko smatra da lažem za poslove u Rusiji neka da argumente rado ču ih potući…da ste me barem ranije pustili!
Jel imaš za to bilo kakav dokaz ili samo ovako pišeš?
Od kud ti informacije? Jel to objavljeno ili ti je rekao prijateljev prijatelj?
Diće biti kraj ovoj tvrtki
Hehe..sad će reći da drukam…na 22.000…a onda počinje period dividend yield-a…
[img]http://www.centar.hr/81.gif[/img]
Jel imaš za to bilo kakav dokaz ili samo ovako pišeš?
Od kud ti informacije? Jel to objavljeno ili ti je rekao prijateljev prijatelj?
Info je iz Rico grupe,nije iz IGH.
Neznam koje prodavao ali meni je u zadnjem trenu prodao 2 dionice…tko je od nas dvoje napravio posao uskoro čemo imati priliku vidjeti…. [shocked]
pa obzirom da si izašao na 10k i sad ušao na 9k što ti fali. Imaš još uvijek dvije dionice i trenutno danas 2 tisuće kuna više, a sutra više nemaš 🙂
[/quote]
Je ali sam zimus naučio školu…. prodao sam sve na 10000-10100 i počeo opet kupovati na 9400 i 9000….ostaviti ću malo casha u slučaju da sljedećih dana nešto krene po zlu pa za nikad se nezna…
Nije se maknuo nego se malo sakrio. Skriveni ipak na prodaji na 9k.
ovaj na 8999,00 će cijeli dan tu ostat a prošlo mu 2 mil prometa u 10 min iznad glave [thumbsup]