Kupnja Cijena
1 8.990,01
5 8.902,99
1 8.900,00
3 8.820,00
1 8.815,00
1 8.803,00
5 8.802,00
3 8.801,00
11 8.800,00
1 8.750,00
Cijena Prodaja
9.000,00 82
9.298,08 3
9.298,09 2
9.390,00 1
9.440,00 1
9.450,00 2
9.480,00 8
9.500,00 1
9.553,00 2
9.590,00 1
Sutra će se odigrati jako loš scenarij sudeći po ovom nalogu od 82 dionice na prodaji! Bit će panične rasprodaje….
ovaj osto sa 82 komada na prodaji uh
nemora znacit da ce i sutra tu biti!
Ovo pada jer su zaposlili sestru Bernardicu 🙂
Pa meni osobno management koji zaposljava istrosene politicare i "razvojacene svore" i ne ulijeva povjerenje. A jos ako je na celu slatkorijecivi, bivsi ministar, nije preoptimisticno. Kad bi se netko potrudio i provjerio (ja jesam) koliko toga je igh ugovorio od onog sto Radic prezentira, znao bi na cemu je. Isto tako, zasto vise ne spominje poslove u Hrv koje je dobio (sjetite se pompozne najave nizinske pruge)? Svima maze oci. Igh ima dobitnu formulu, a to su jos uvijek domaci poslovi plus strucni kadar. A ovo vani…uh…jel’ netko provjerio, recimo, koja je to "ugledna" talijanska projektantska kuca IESCO s kojom je sklopljen sporazum o suradnji? Tko je RIKO grupa? A ima ih jos..
tesko guzicu pokrenuti jel??
Znaci sad ce IGH osim politickog imati i nebesko zaledje [thumbsup]
[/quote]
..zanimljiva je zadnja rečenica odnosno .."da će prestati pomagati mladima zarobljenima u svijetu droge"
sad može pomagati mladima "zarobljenima" u svijetu dionica [lol]
[/quote]
Znaci Sancu nece pomoci jer ne spada u mlade jel?
Znaci Sancu nece pomoci jer ne spada u mlade jel?
kako ne spadam…………..neki dan sam se učlanio u mladež hsu-a…………i k tome sam ovisan o burzi
dakle ispunjavam sve uvjete
nego, tko je veseli prodavač danas koji nas je nagradio potkraj radnog vremena?? da nije pbz-invest? [rolleyes]
kako ne spadam…………..neki dan sam se učlanio u mladež hsu-a…………i k tome sam ovisan o burzi
dakle ispunjavam sve uvjete
nego, tko je veseli prodavač danas koji nas je nagradio potkraj radnog vremena?? da nije pbz-invest? [rolleyes]
[/quote]
Ne znam tko je ali me poklopio ranije nego sam ocekivao.
Neznam koje prodavao ali meni je u zadnjem trenu prodao 2 dionice…tko je od nas dvoje napravio posao uskoro čemo imati priliku vidjeti…. [shocked]
Neznam koje prodavao ali meni je u zadnjem trenu prodao 2 dionice…tko je od nas dvoje napravio posao uskoro čemo imati priliku vidjeti…. [shocked]
pa obzirom da si izašao na 10k i sad ušao na 9k što ti fali. Imaš još uvijek dvije dionice i trenutno danas 2 tisuće kuna više, a sutra više nemaš 🙂
tesko guzicu pokrenuti jel??
A da je malo procitat sto pise na tim stranicama? Izvjesce iz 2003… Puno reklamnih recenica, nista konkretno. Reference? Opet nista konkretno…Procitaj reference od igh pa usporedi. Izgleda da patuljak vodi diva. Za Riko se jedino vidi i zna da radi montazne kuce.