pa evo i ovdje če IGH valjda nešto dobiti imat….ipak je Radićev potpis presudan…..
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=10387
pa evo i ovdje če IGH valjda nešto dobiti imat….ipak je Radićev potpis presudan…..
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=10387
vjerojatno će biti nadzor tamo, inače i IGH je sudjelovao na natječaju za most Čiovo ali je dobio ja mislim drugu nagradu iza ovog RAdićevog riješenja sa ekipom sa faksa
ja ga imam i ne mislim s gubitkom prodavati, čemu?!
tako sam i ja razmišljao i čekao i čekao i gubio i gubio… Onda sam odlučio raditi što rade veliki, čim se digne prodaj pa kupi kad padne i tako u krug dok god ne izađemo iz ove velike krize koja zapravo nije ni blizu kraja.
Nego gdje je?
Nego gdje je?
sad se zahuktava, mislim da ćemo vidjeti nekoliko odbijanaca kad dionice postanu prejeftine da se ne kupe i onda opet prema dole, pa sad tko se snađe super, a tko ne neka plače. Stvarno bih htio da nisam u pravu i da nisam u tolikom minusu.
Vi ste kolega popuno hipnotisani, to je očito, oni s teme komentari su vas opčarali s korekcijom pa dalje hodate kao hipnotisana gomila
evo i prikladna pjesma:
mi ne idemo nikud i ne radimo nista
mi smo jedna velika hipnotisana gomila
ja znam kkljuc ja poznajem tu bravu
otkljucacu i stavicu ti svasta u glavu
ja mogu da te zabavim ja mogu da te sludim
ja mogu da te uspavam ja mogu da te budim
da li verujes meni
da li verujes meni
ili mislis svojom glavom
ili mislis svojom glavom…
hehehe, "hipnotisana gomila"………………..svaka čast crni sine [thumbsup]
Vi ste kolega popuno hipnotisani, to je očito, oni s teme komentari su vas opčarali s korekcijom pa dalje hodate kao hipnotisana gomila
evo i prikladna pjesma:
mi ne idemo nikud i ne radimo nista
mi smo jedna velika hipnotisana gomila
ja znam kkljuc ja poznajem tu bravu
otkljucacu i stavicu ti svasta u glavu
ja mogu da te zabavim ja mogu da te sludim
ja mogu da te uspavam ja mogu da te budim
da li verujes meni
da li verujes meni
ili mislis svojom glavom
ili mislis svojom glavom…
ja bih rekao da sam samo realan. Bio sam optimist dugo vremena i ništa dobroga mi nije donijelo. Pjesmica je simpatično sarkastična, to moram priznat. Nadam se da ste u pravu jer i ja ću onda biti sretan.