Molim vas da mi netko objasni gdje se mogu vidjeti skriveni nalozi i kako je moguće zadati istog ???
Unaprijed zahvaljujem
Skriveni nalozi se ne vide,ne vidi ih nitko a zna za njih samo onaj koji ih je zadao.
Zadaju se usmenim putem kod brokera(elektronsko zadavanje nije moguče nigdje).
Vidljiva mora biti najmanje jedna desetina naloga( popularno zvani "sante leda" – 1 desetina viri ostalo je skriveno.
P.S Netko je danas opali 120 komada po bidu ,pa potom pedeseticu,mislim da vam još nije kasno….neču reći za šta al pametnom dosta..pozdrav.
[/quote]
Zahvaljujem na odgovoru…
prva transakcija danas na IGH u 10,39 i to skidanje sa bida 2 kom. po 10.987,dok nalozi na asku i dalje na 10818!!! Nedamo mirovincima IGH ispod 15k!!! [thumbsup] [lol]
Iz današnjeg večernjaka,prilog kvadrat po mjeri
IGH dobio posao u ruskom gradu Penzi
Projekt klizališta i kazališta
U konkurenciji nekoliko svijetskih projektantskih biroa Institut građevinarstva Hrvatske(IGH) s projektantskom kućom Produkcija 4D dobio posao projektiranja sportske dvorane i kazališta u ruskom gradu Penzi čija će gradnja stajati 50 milijuna eura.Ledena dvorana u Penzi za 6000-7000 gledatelja namjenjena je hokejaškim utakmicama,ali će se u njoj održavati i druge priredbe.Osim sportske dvorane,gradske vlasti odlučile su sagraditi i kazalište jer je postojeća zgrada u lošem stanju.Projekt za Ledenu dvoranu i operu u Penzi treba bi biti završeni u roku šest mjeseci,a gradnja bi trebala biti gotova za dvije godine.
Grad Penza,smješten jugoistočno od Moskve,veličine je Zagreba.
ma IGH gradi čuda i jaka je firma, ali što iskreno vrijedi kada je trend burze nikakav i sve ide znaš već kamo
bravo za Gjuru [thumbsup]
IGH i talijanski IESCO potpisali ugovor o suradnji
Business.hr/Hina
18.06.2008 13:58
Institut građevinarstva Hrvatske (IGH) i talijanska projektantska grupacija IESCO potpisali su danas sporazum o suradnji, priopćeno je iz IGH-a.
IESCO je jedna od vodećih grupacija za projektiranje visokogradnje i infrastrukture u Italiji, a suradnjom sa IGH-om otvara se mogućnost zajedničkih poslova na domaćim i stranim tržištima, kaže se u priopćenju.
Potpisivanje sporazuma s IESCO-om nastavljen je niz poteza kojima se IGH nastoji pozicionirati na europskih tržištima.
Tako je s ruskom građevinskom grupacija SKM potpisao šest ugovora kojim se osnivaju tri zajedničke tvrtke u Moskvi i Zagrebu za zajedničko razvijanje građevinskih projekta na ruskom, ukrajinskom i drugim europskim tržištima.
Zajedno s bugarskom projektantsko-izvođačkom tvrtkom Gasstroymontaj IGH je osnovao Institut za infrastrukturne projekte sa sjedištem u Sofiji, u kojem IGH i Gasstroymontaj imaju po 50 postotni vlasnički udjel, čime je IGH ušao na bugarsko tržište.
Najavljeno je i osnivanje Instituta građevinarstva Sarajeva, koji bi trebao početi s radom u proljeće 2009. godine.
IGH je ove godine dobio i posao projektiranja 10 hidroelektrana u Rusiji, na rijeci Argun, vrijedan više od 100 milijuna eura.
Grupa IGH u prošloj je godini ostvarila neto dobit od 56,3 milijuna kuna, što je 66 posto viša neto dobit u odnosu na 2006. godinu. Ukupni prihodi u 2007. godini iznosili su 693,8 milijuna kuna, što je 100,1 milijun kuna ili 16,8 posto više u odnosu na godinu prije.
sve vijesti super a mi klizimo i klizimo [shocked], ima li netko kakvo realno objašnjenje???
Fondovi se iskrcavaju, čim je objavljena ona vijest od škotske banke je krenula velika navala na prodaju. 80 komada otišlo s bida za par sekundi i još uvijek ne prestaje
Fondovi se iskrcavaju, čim je objavljena ona vijest od škotske banke je krenula velika navala na prodaju. 80 komada otišlo s bida za par sekundi i još uvijek ne prestaje
pad je očit nema šta , ali ovih 80 kom otišlo je u komadu veliki prodao -veliki kupio….nisam pratio taj period ali gledajući sad transakcije mislim da se radilo o dogovorenoj transakciji…..
ma lako za tih 80 komada, ma panika i euforija vlada, sada pucaju margini 100% i čisti se tržište.
Ljeto bi čak i moglo biti ok, a zadnji kvartal još bolji.
Mislim da nema sada smisla prodavati s gubitkom, ja sam po 12.500,00 kn uzimao i nek padne na 7000,00 kn pa ću nadokupiti ili u najgorijem pričekati da se vratiti, jednom mora