Vidim dosta nervoze …
Inače, moje mišljenje o IGH je slijedeće…
Odlična firma, sa jako lošim managementom(ako se ne varam, rezultati su mjerilo managementa, a firma koja prodaje uslugu da ima tako malu dobit, p/e da ne spominjem???)…
Budućnost, o.k., mogla bi možda biti dobra…ponavljam možda, jer nema toga što se ne može uništiti….
Bitno je dobro ugovoriti poslove, a ne ugovoriti ih što više.
Tu odmah dolaze i rokovi, itd., itd..
Nadam se da je sada nešto jasnije.
Politika je ovdje još uvijek jača od stručnosti, a to nikada nije dobro.
Pogledajte samo novopridošlice….Žužul, Gregurić…
Uhljebili se i isisavaju profit…ili ne?
Možda volontiraju!!? [bye]
Upravo obrnuto od ovog što si napisao.
Inače jedan član ovdje s foruma me vrijeđao putem privatnih poruka vezano za IGH a vidim i dalje piše i to su pale teške riječi, i vidim da mu ne smeta kada drugi pljuju IGH tada se ne javlja.
Pitanje: Zašto moderatori ne rade svoj posao?
Ako me sjecanje ne vara i ovaj posao bi trebao projektirati IGH.
Kalmeta: Ne odustajemo od kanala Dunav – Sava
Prostorni plan kanala Dunav – Sava gotov je i slijedi njegovo prihvaćanje u Saboru kako bi se moglo početi s izradom projektne dokumentacije, rekao je Kalmeta.
sve u rh radi igh-a to je tako bili, i biti ce i ja sam jako ponosan da moja firma to sve radi [wink]
@airfire
Onda sigurno znaš jel ovdje bilo ili će biti posla za IGH?
http://www.limun.hr/main.aspx?id=293682
Komu posao od čak 236 milijuna eura?
6.6.2008 10:03:00 | Izvor: Slobodna Dalmacija, Powered by PressCut
Lučka uprava Zadar krenula je u postupak izbora izvođača radova za najveću investiciju koja će se u sljedećih godina dogoditi na području Zadra. U tijeku je prednatječaj u kojem tvrtke mogu preuzeti dokumentaciju.
U Gaženici će se graditi novi trajektni terminal koji uključuje opsežne radove u moru, izgradnju sekundarnog lukobrana i pristaništa, pristupne ceste i infrastrukturu te zgrade u okružju terminala. Lučka uprava Zadar dobila je 100 milijuna eura kredita od Europske investicijske banke, kredit KfW-a od 120 milijuna eura za troškove projekta Nove luke Zadar za ukupni iznos od 236 milijuna eura, s tim što je obvezna kao korisnik kredita osigurati iz vlastitih izvora 16 milijuna eura.
Prednatječaj traje do konca lipnja, a do konca rujna ćemo izabrati izvođača radova koji će moći početi u listopadu, kaže Ivica Burić, direktor Lučke uprave Zadar.
sve u rh radi igh-a to je tako bili, i biti ce i ja sam jako ponosan da moja firma to sve radi [wink]
tvoja firma !?
nije valjda da slijedi preuzimanje ili je bilo već !
ps.
imam IGH pa da budem informiran [wink]
mislim da je i taj psao nas, sto se tice preuzimanja ja sam presitan igrac za igh, al za neke je on vrlo dobar kolac [thumbsup]
Dečki idući tjedan sjedite gledajte i naravno uživajte
Mislis, gledat dnevnik?….s obzirom na predstojece posjete rakusevoj 1
lijep mi je gledati IGH na 11400 oko toga sam ušao zadnji puta, sada čekam i čekam!