IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

600 kunica spread danas? ljudi definitivno imaju viska para,
ili su brzi na okidacu, cestitka majstoru koji je bjezao po 12 000, mogao je dobiti vise [smiley]

ma nije nikud pobjegao…………na sigurnom je……………i nije po 12.000 nego po 12.001[rolleyes]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

vipy:

600 kunica spread danas? ljudi definitivno imaju viska para,
ili su brzi na okidacu, cestitka majstoru koji je bjezao po 12 000, mogao je dobiti vise [smiley]

ma nije nikud pobjegao…………na sigurnom je……………i nije po 12.000 nego po 12.001[rolleyes]

Ako je imao jednu ,onda je na sigurnom,ali ako je imao 10 komada onda je,bome popušio pošteno. [cool]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

taj što je prodavao je prodao 30 komada……………….raspoređeno na više kupaca…………….ja samo kažem da su one dvije po 12.001 kn kod mene na sigurnom[yawn]

taj što je prodavao je prodao 30 komada……………….raspoređeno na više kupaca…………….ja samo kažem da su one dvije po 12.001 kn kod mene na sigurnom[yawn]

Brzo ces ih ti uvalit nekom na soma kuna vise, znam te ptico… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

“”basejumper”” je napisao–
Forumaši na ovoj dionici prednjače po pohlepi, a i oni koji je kupuju! Ja imam 100 komada, vraćao seunutra na 9, 8, i 7k, prosjek ulaza 8600 i sve preko 10k me veseli! A oni što su jučer kupovali po 13500ne znam

——————————————-
znači , vi kolega koji ste dioničar IGH i imate 100 kom mislite da ona više” nikad ” neće vrijediti npr 13 600 kn
pa onda ste lijepo jučer mogli prodati sve po 13500 i riješili bi se brige

Evo opet naseg Jureta u novinama 😉
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3083776/index.do

Ovo je dionica budućnosti. Sad nakon svih ovih vijesti u proteklih tjedan dana, a bit će još takvih jako sam sretan što sam podebljao soju poziciju.[proud]

Dionice IGH u tjednu jače čak 14,7%
ZAGREB – Uzletu Crobexa od gotovo 5 posto, značajno su doprinijeli i Ina te Atlantska plovidba, dok je prava rasprodaja srezala vrijednost Ericssona nakon isteka roka za dividendu. [smiley] [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Brzo ces ih ti uvalit nekom na soma kuna vise, znam te ptico… [lol]
[/quote]

budi ozbiljan …………… ja sam dugoročni trkač ………….samo povremeno odradim pokoji sprint [lol]

Potkraj tjedna u većem fokusu bile su građevinske dionice nakon objave Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) o sklopljenom poslu projektiranja hidroelektrana u Rusiji vrijednome 100 milijuna eura. Taj posao mogao bi otvoriti prilike za sudjelovanje i ostalim domaćim građevinskim i inženjerskim kompanijama.U takvim uvjetima dionica IGH poskupjela je gotovo 15 posto, Hidroelektre Niskogradnje gotovo 11 posto, Dalekovoda nešto više od devet posto, a Končar Elektroindustrije i Ingre nešto manje od devet posto."Fokus tržišta idućega tjedna zadržat će se na nalikvidnijim izdanjima zadnjih nekoliko tjedana, od brodarskog do građevinskog i energetskog sektora", ocjenjuje Barać.Veći fokus ulagača idućega tjedna mogao bi biti na dionicama T-HT-a i Ine, smatra Žaran Perić, broker i investicijski savjetnik karlovačke brokerske tvrtke Ea sistem.

"U ponedjeljak, 19. svibnja dioničarima T-HT-a bit će isplaćena dividenda, pa je moguće da će se dio tog novca vratiti natrag na tržište, dijelom i u dionice T-HT-a", kaže Perić.Za dionicu Ine očekuje se veći interes oko sredine tjedna, kada radnicima-dioničarima te kompanije sa radnim stažom iznad 20 godina istječe lock-up razdoblje za prodaju Ininih dionica koje su stekli po povlaštenim uvjetima, zaključuje Perić.(Hina)

Ja u svojoj fundamentalnoj analizi procjenjujem IGH na cca 4000 kuna + Jure Radić ( neprocjenjivo )

bravo kolega to ste odlično rekli………………….sad je već svakom forumašu jasno da je Jure neprocjenjiv………za sve ostalo tu je Mastercard

wtf….pa ovo je post kolege gtomislava iz doba krede ili jure hehe………nisam siguran [lol]

Dionicu smo provukli kroz iglene uši
Projektanti izričito ističu da autoput neće ugroziti Počitelj…
14.05.2008. 11:07

Dionica autoputa na koridoru 5C od Mostara do granice s Hrvatskom jedna je od najzahtjevnijih na cijelom potezu kroz BiH, izjavio je jučer za “Dnevni avaz” Stjepan Kralj, projektant s Instituta za građevinarstvo Hrvatske (IGH), koji projektira tu dionicu.

– Dio kojim prolazi autocesta jako je zahtjevan, ne samo zbog teškog terena nego i zbog kulturno-historijskih i drugih zaštitnih zona, tako da smo autocestu faktički provukli kroz iglene uši – kaže Kralj.

On je zajedno s drugim ekspertima projektantskih kuća jučer bio na sastanku s predstavnicima Ministarstva prometa i komunikacija BiH, na kojem se razgovaralo o radu na glavnim projektima koridora 5C.

Dionica od Mostara do granice trebala bi se početi graditi naredne godine i završiti do 2012., kako je predviđeno Studijom izvodljivosti…

još malo poslića-izgleda ni 5c neće proći bez IGH

New Report

Close