Jure se prodaje i po Bugarskoj!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=99ed8bdb-fc93-41f7-8e5a-d694e885d18a&ref=investor
Vidim da je prodaja duplo jača od kupnje, ima li neki razlog s obzirom da je veliki posao sklopljen u Čečeniji?[lol]
al raspon prodajne cijene je odličan , zar ne kolega, samo sa kupnjom 15 komada je IGH u plusu!
IGH će na žalost čečentina jos rast. Dionica je u 2 dana previse skocila i otisla daleko iznad gornjeg boolingera. To je uzrok ovog pada i nakon manje stabilizacije cijena dionice ce vjerovatno rast do svoje prave vrijednosti.
IGH će na žalost čečentina jos rast. Dionica je u 2 dana previse skocila i otisla daleko iznad gornjeg boolingera. To je uzrok ovog pada i nakon manje stabilizacije cijena dionice ce vjerovatno rast do svoje prave vrijednosti.
Po Vama koja bi joj bila prava cijena[undecid][undecid]
Najjači su ovi što čekaju 15:55 da bace po asku svoje vrijednosne papiriiiiće [rolleyes]
Najjači su ovi što čekaju 15:55 da bace po asku svoje vrijednosne papiriiiiće [rolleyes]
Padon,bidu sam htio reč [embarass][proud]
lukic00: ” IGH će na žalost čečentina jos rast. Dionica je u 2 dana previse skocila i otisla daleko iznad gornjeg boolingera. To je uzrok ovog pada i nakon manje stabilizacije cijena dionice ce vjerovatno rast do svoje prave vrijednosti. ” Po Vama koja bi joj bila prava cijena[undecid][undecid]
Po meni izmedju 30 i 40tk
600 kunica spread danas? ljudi definitivno imaju viska para,
ili su brzi na okidacu, cestitka majstoru koji je bjezao po 12 000, mogao je dobiti vise [smiley]
Po meni? to je neka nova metoda? Jel’ to slicno DCFu?[lol]
kocka:
”
”
Po meni? to je neka nova metoda? Jel’ to slicno DCFu?[lol]
PMM-po meni metoda.Koristi se složni psihološki aparat za pogađanje raspona cijene.To je kod nas tek u povojima,ali imamo pionire na forumu.
Osim toga vidiš da se čoek zove kocka