IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jure se prodaje i po Bugarskoj!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=99ed8bdb-fc93-41f7-8e5a-d694e885d18a&ref=investor

Vidim da je prodaja duplo jača od kupnje, ima li neki razlog s obzirom da je veliki posao sklopljen u Čečeniji?[lol]

al raspon prodajne cijene je odličan , zar ne kolega, samo sa kupnjom 15 komada je IGH u plusu!

dan je pametniji od noći

IGH će na žalost čečentina jos rast. Dionica je u 2 dana previse skocila i otisla daleko iznad gornjeg boolingera. To je uzrok ovog pada i nakon manje stabilizacije cijena dionice ce vjerovatno rast do svoje prave vrijednosti.

IGH će na žalost čečentina jos rast. Dionica je u 2 dana previse skocila i otisla daleko iznad gornjeg boolingera. To je uzrok ovog pada i nakon manje stabilizacije cijena dionice ce vjerovatno rast do svoje prave vrijednosti.
[/b]

Po Vama koja bi joj bila prava cijena[undecid][undecid]

Tko hoće, može..

Najjači su ovi što čekaju 15:55 da bace po asku svoje vrijednosne papiriiiiće [rolleyes]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Najjači su ovi što čekaju 15:55 da bace po asku svoje vrijednosne papiriiiiće [rolleyes]

Padon,bidu sam htio reč [embarass][proud]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

lukic00: ” IGH će na žalost čečentina jos rast. Dionica je u 2 dana previse skocila i otisla daleko iznad gornjeg boolingera. To je uzrok ovog pada i nakon manje stabilizacije cijena dionice ce vjerovatno rast do svoje prave vrijednosti. ” Po Vama koja bi joj bila prava cijena[undecid][undecid]

Po meni izmedju 30 i 40tk

600 kunica spread danas? ljudi definitivno imaju viska para,
ili su brzi na okidacu, cestitka majstoru koji je bjezao po 12 000, mogao je dobiti vise [smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ako usporedimo ingru,slažem se s rastom[thumbsup]

NEMA PREDAJE

Po meni? to je neka nova metoda? Jel’ to slicno DCFu?[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

kocka:

Po meni? to je neka nova metoda? Jel’ to slicno DCFu?[lol]

PMM-po meni metoda.Koristi se složni psihološki aparat za pogađanje raspona cijene.To je kod nas tek u povojima,ali imamo pionire na forumu.
Osim toga vidiš da se čoek zove kocka

tko se sa ovom dionicom sekira osim onih koji su prodali[lol]

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close