IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To vam se dešava kad godpoda novinari izmišljaju u suradnji s višim staležom. Dečki iz IGH su vani, a vi? Žalosno, loš izvještaj popraćen glumom ko fol da se nešto potpisuje

Kupnja – IGH-R-A
1 12.100,00
1 12.011,00
2 12.010,00
2 12.007,00
2 12.004,01

Prodaja – IGH-R-A
2 12.199,99
9 12.200,00
1 12.211,00
3 12.299,00
5 12.300,00[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Uopce nisam planirao izlaziti iz te dionice, ali sad mi je zao sto jucer nisam… Ne znam sto bi, ulovio danas jos malo + ili da pustim i cekam?!? Treba mi nesto love pa se ne mogu odluciti…

davor07

To vam se dešava kad godpoda novinari izmišljaju u suradnji s višim staležom. Dečki iz IGH su vani, a vi? Žalosno, loš izvještaj popraćen glumom ko fol da se nešto potpisuje

Nego,reci ti nama kako je na ADPL?
[proud]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Imaš monitor pogledaj, recimo kako fino se ZABA drži jer ima što odlično izvješće, a IGH, onaj kupac od jučer 150 komada na 13.500 jel zna što radi, gurao se jučer na kupnju u prvim minutama.[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

evo kupnje na igh[thumbsup]

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=31629&Itemid=59%5Bproud%5D

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=31629&Itemid=59%5Bproud%5D

Što ih briga imaju zagarantirano 100.000.000 evra u sljedećih 5 godina[lol]

Forumaši na ovoj dionici prednjače po pohlepi, a i oni koji je kupuju! Ja imam 100 komada, vraćao se unutra na 9, 8, i 7k, prosjek ulaza 8600 i sve preko 10k me veseli! A oni što su jučer kupovali po 13500, ne znam što bi njima rekao[lol]

Šta se praviš pametan

Da ljudi ne kupuju ti bi još bio na 7k

Idući tjedan ćeš imat drugu priču , već te vidim kako najesen opravdavaš cijenu od 20 kkn. Sve za poslodavca. ZA FOND – SPREMNI !!!

Post za brisanje… vjeko…provokacije[huh]

Zašto bi bio za brisanje? Gdje je rijeka Argun, odnosno gdje prolazi?

IGH otvorio novi institut u BUGARSKOJ priprema za novi ugovor [thumbsup]

New Report

Close