IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega mislite da ćemo zbog dividendi ht 19.5 (zbog priljeva casha) ili…
može i na pm[thumbsup]

sutra smo na 14k minimum a vi se mislite zasto[thumbsup]

Trebali smo danas biti na 14k ali šta je tu je ,sutra je novi dan

Izvjesce je bolje nego sto sam mislio nakon one obavijesti o smanjenju prihoda i dobiti. Nekome je nariktano da udje jeftinije a kad su se apetiti zadovoljili onda se izaslo u javnost sa novim poslovima. Potraznja za dionicama je dobra, veci igraci kontroliraju cijenu. Ugovor jos nije potpisan tako da ce se tek dio ocekivanja ugraditi u cijenu a ostatak nakon potpisa. I u SAD-u pozitivno danas, vrijednosti udjela u fondovima i dalje rastu, promet na burzi ponovo iznad 100 mil. kn, novac stize sa svih strana, nema razloga da sutra ne odradimo sljedecih 7-8%.

sutra smo na 14k minimum a vi se mislite zasto[thumbsup]

Zapitajte se gdje nas vodi tako strmoglavi rast.[wink]
Rekao sam da ako dođemo do ATH za par dana, da ta cijena nije održiva.
Biti će povratak na stare razine ako se ne utaba stabilna cijena.
I još je prodaja ojačala ponovo za 50%.
Možda dođe i do 14k kuna, ali će po meni ostati tamo jako kratko.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

igh se bavi prodajom usluge. i u branši gdje nebi smjelo biti previše troškova. prodaje pamet
tu i nema nek pravu konkurenciju pogotovo u RH. A to znači da bi trebali ostvarivati veliku razliku u cijeni.
a spominju se i poslovi od 100 mil eura. pa otkud tako mala dobit 3mil eura?
na takve prihode to je mala zarada. više bi zaradili da oroče novac u banci i znjme poslovne prostore.

[quote name=Baron
prodo si ne mjenjajnačin razgpvpra u 2 dana, ne stoji ti.

Bego ath je preko 16

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Šta je ovo?NItko ništa ne piše…Nema se vremena jer se kucaju nalozi…[proud]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Trebali smo danas biti na 14k ali šta je tu je ,sutra je novi dan

Veliš 14K, bolje hvataj ako se što može prodati iznad 12K[thumbsup]

Kupnja – IGH-R-A
1 12.211,00
3 12.200,00
2 12.155,00
6 12.113,00
3 12.101,00

Prodaja – IGH-R-A
3 12.299,00
2 12.349,00
2 12.350,00
5 12.371,00
3 12.490,00[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

A kako ce to tebi pomoc ?
Ne budi sitna dusa..[bye]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

valentine, svaka čast, pa koja je poanta tog tvojeg pesimizma? čovjeka navodi da pomisli da uopće nemaš nijednu dionicu o kojoj pišeš??

Šta je ovo?NItko ništa ne piše…Nema se vremena jer se kucaju nalozi…[proud]

Investitori-daktilografi [lol]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Forumaši na ovoj dionici prednjače po pohlepi, a i oni koji je kupuju! Ja imam 100 komada, vraćao se unutra na 9, 8, i 7k, prosjek ulaza 8600 i sve preko 10k me veseli! A oni što su jučer kupovali po 13500, ne znam što bi njima rekao[lol]

New Report

Close