Ulaže se naravno, ali cijelu godinu trubi o rekordima, potpisuje ko fol ugovore, traži kao zaposlenike i onda loše izvješće Sve to da bi Marinica, on i njegovi pajdaši izašli van skupo..[thumbsup]
Srednja je trenutno na IGH 13.500 kn[thumbsup]
I da padne sutra nastavlja u plus.
2.5 milja prometa.
Čudno mi je što moderator ne reagira na stalne provokacije valentinea na ovom topicu, čovjek očito piše s ciljem provociranja dioničara.
Već su svima dosadile tvoje kvazi analize, ne znaš čitati fundamente.
Da ne govorim o teorijama zavjere, da je IGH korumpirao cijelu Hrvatsku da servira vijesti.
ajde što se napali valentina, on je ok dečko…………………samo u ovim trenutcima euforije nastoji biti realan i smanjiti naše nerealne apetite……….ja to poštujem
iako meni osobno se čini da je jure najjači druker ( poslije mene naravno ) hihi[thumbsup][thumbsup]
Manja dobit IGH, a dionica divlja
Institut građevinarstva Hrvatske u prvom ovogodišnjem tromjesečju ostvario je dobit prije oporezivanja od 24,09 milijuna kuna, što je 16 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, stoji u financijskom izvješću koji je danas ta kompanija dostavila Zagrebačkoj burzi.
Sad ide tobogan, zadnja 12.748 kuna[bye]
Ova vijest jucer nas je spasila loseg kvartalnog izvjestaja. Mora se priznati sto Valentine kaze da IGH uvijek potpisuje nove poslove i ugovore a dobit manja nego prosle godine, kako?? Mislim da bi mogli i do 12tk zavrsit. Ja sam isto vlasnik dionica pa da se ne misli da drukam cijenu dole.
[cry][bye][bye]Manja dobit IGH, a dionica divlja
Business.hr/Hina
15.05.2008 10:56
Institut građevinarstva Hrvatske u prvom ovogodišnjem tromjesečju ostvario je dobit prije oporezivanja od 24,09 milijuna kuna, što je 16 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, stoji u financijskom izvješću koji je danas ta kompanija dostavila Zagrebačkoj burzi.
Vezane vijesti
ZSE uživo: IGH preko 13.500 kuna
Bez obzira na to, ta dionica je danas zabilježila znatan rast zahvaljujući nedavno dogovorenim poslovima u Rusiji.
Kvartalna neto dobit je ostvarena u visini 21,21 milijun kuna i niža je u odnosu na isto lanjsko razdoblje 21 posto.
Ukupni prihodi u tome su razdoblju bili 177,11 milijuna kuna, 2,87 posto manji nego lani. Pritom su prihodi od prodaje bili 173,3 milijuna kuna, 4,8 posto manji.
Većina prodaje ostvarena je na domaćem tržištu, u visini 157,15 milijun kuna ili 4,6 posto manje. Na inozemnim tržištima ostvareno je 6,4 milijuna kuna prihoda, 16,4 posto manje.
U tome su razdoblju blago smanjeni i ukupni rashodi IGH, 0,4 posto, na 153,02 milijuna kuna. No operativni rashodi su povećani 3,6 posto, na 153,14.
Uprava u pojašnjenju financijskih rezultata navodi kao razlog rasta operativnih troškova inicijalne troškove ulaska na nova tržišta poput Albanije, Kosova, Rusije, Maroka i drugih te troškove novozaposlenih visokoobrazovanih kadrova koji će biti angažirani na tim projektima.[bye][bye][bye][bye]
Bez ljutnje ali kupnja se traži dignite ljestvicu jel padamo[bye]
Kupnja – IGH-R-A
9 12.552,00
10 12.551,00
10 12.550,00
3 12.500,00
5 12.112,00
Prodaja – IGH-R-A
1 12.700,00
10 12.800,00
3 12.899,00
1 12.900,00