IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ulaže se naravno, ali cijelu godinu trubi o rekordima, potpisuje ko fol ugovore, traži kao zaposlenike i onda loše izvješće Sve to da bi Marinica, on i njegovi pajdaši izašli van skupo..[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Srednja je trenutno na IGH 13.500 kn[thumbsup]
I da padne sutra nastavlja u plus.
2.5 milja prometa.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Čudno mi je što moderator ne reagira na stalne provokacije valentinea na ovom topicu, čovjek očito piše s ciljem provociranja dioničara.
Već su svima dosadile tvoje kvazi analize, ne znaš čitati fundamente.
Da ne govorim o teorijama zavjere, da je IGH korumpirao cijelu Hrvatsku da servira vijesti.

ajde što se napali valentina, on je ok dečko…………………samo u ovim trenutcima euforije nastoji biti realan i smanjiti naše nerealne apetite……….ja to poštujem

iako meni osobno se čini da je jure najjači druker ( poslije mene naravno ) hihi[thumbsup][thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

kad postanete prepohlepni prodajte!

Manja dobit IGH, a dionica divlja

Institut građevinarstva Hrvatske u prvom ovogodišnjem tromjesečju ostvario je dobit prije oporezivanja od 24,09 milijuna kuna, što je 16 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, stoji u financijskom izvješću koji je danas ta kompanija dostavila Zagrebačkoj burzi.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

jel mislite da do kraja dana idemo isto gore?
a sutra?

Sad ide tobogan, zadnja 12.748 kuna[bye]

Ova vijest jucer nas je spasila loseg kvartalnog izvjestaja. Mora se priznati sto Valentine kaze da IGH uvijek potpisuje nove poslove i ugovore a dobit manja nego prosle godine, kako?? Mislim da bi mogli i do 12tk zavrsit. Ja sam isto vlasnik dionica pa da se ne misli da drukam cijenu dole.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Da ali će se sve pobrstiti dok plašljivci izlaze

[cry][bye][bye]Manja dobit IGH, a dionica divlja
Business.hr/Hina
15.05.2008 10:56
Institut građevinarstva Hrvatske u prvom ovogodišnjem tromjesečju ostvario je dobit prije oporezivanja od 24,09 milijuna kuna, što je 16 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, stoji u financijskom izvješću koji je danas ta kompanija dostavila Zagrebačkoj burzi.
Vezane vijesti

ZSE uživo: IGH preko 13.500 kuna

Bez obzira na to, ta dionica je danas zabilježila znatan rast zahvaljujući nedavno dogovorenim poslovima u Rusiji.

Kvartalna neto dobit je ostvarena u visini 21,21 milijun kuna i niža je u odnosu na isto lanjsko razdoblje 21 posto.

Ukupni prihodi u tome su razdoblju bili 177,11 milijuna kuna, 2,87 posto manji nego lani. Pritom su prihodi od prodaje bili 173,3 milijuna kuna, 4,8 posto manji.

Većina prodaje ostvarena je na domaćem tržištu, u visini 157,15 milijun kuna ili 4,6 posto manje. Na inozemnim tržištima ostvareno je 6,4 milijuna kuna prihoda, 16,4 posto manje.

U tome su razdoblju blago smanjeni i ukupni rashodi IGH, 0,4 posto, na 153,02 milijuna kuna. No operativni rashodi su povećani 3,6 posto, na 153,14.

Uprava u pojašnjenju financijskih rezultata navodi kao razlog rasta operativnih troškova inicijalne troškove ulaska na nova tržišta poput Albanije, Kosova, Rusije, Maroka i drugih te troškove novozaposlenih visokoobrazovanih kadrova koji će biti angažirani na tim projektima.[bye][bye][bye][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Bez ljutnje ali kupnja se traži dignite ljestvicu jel padamo[bye]

Kupnja – IGH-R-A
9 12.552,00
10 12.551,00
10 12.550,00
3 12.500,00
5 12.112,00

Prodaja – IGH-R-A
1 12.700,00
10 12.800,00
3 12.899,00
1 12.900,00
14 12.938,00[bye][bye][bye]

New Report

Close