IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro šprehica, pitanje koliko je danas povezanih osoba prodavalo dionice.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

nažalost to je hrvatska realnost kod svih dionica..s tim se moraš pomiriti…je.bat ga..tko ima, imat će još i više,a tko ima malo uzet će mu sve

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

@ valentina

burn baby burn![shocked]

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

kad opet krećemo?

“valentine”

a čuj ,od neke cijene se mora krenuti
a bit će još tih povezanih osoba koje će prodavati
ali testirati će se i neke veče cijene od ovih
promatrajmo i uživajmo

nažalost to je hrvatska realnost kod svih dionica..s tim se moraš pomiriti…je.bat ga..tko ima, imat će još i više,a tko ima malo uzet će mu sve

Gle, ja sam ti seljačina, žilav, ali ne i naivan. Kada vidiš kako ljude prave budalom, a ono što dođe na burzu u excelu i koje kaže smanjenje ukupnih prihoda, dobiti, a onda se naslikava na naslovnici kao da je nešto dobio u Rusiji i drugi dan naivcima prodaje dionice je smiješno.

Biblija nije slikavanje po novinama nego financijsko izvješće koje je loše i to je to.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

febo:

Gle, ja sam ti seljačina, žilav, ali ne i naivan. Kada vidiš kako ljude prave budalom, a ono što dođe na burzu u excelu i koje kaže smanjenje ukupnih prihoda, dobiti, a onda se naslikava na naslovnici kao da je nešto dobio u Rusiji i drugi dan naivcima prodaje dionice je smiješno.

Biblija nije slikavanje po novinama nego financijsko izvješće koje je loše i to je to.[thumbsup]

Cijena se ne formira na financijskim izvještajima iz prošlosti.
Nećemo se vraćati u prošlost, gledamo naprijed, a ovo je veliki korak za Hrvatsku i IGH koji je naša najjača tvrtka[wink]
Poslije ovog posla će slijediti još mnogi, potrebne reference su ostvarene.

take it easy…..
[kiss]..ima nas još koji smo ponegdje popušili salgiju…to je takav sport..ne možeš uvijek odigrat dobitnu kombinaciju..tko bi doli sad je gori i obratno…[wink]

BTW…na burzama stalno, konstantno i uvijek zarađuju jedino insajderi..zapamti to

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

@valentine

nikako ne kuzim tvoj rat protiv dionica za koje si ti zakljucio da su skupe.
ovo je odlicna vijest za IGH, ali i za Hr opcenito, jer ce Jure povuci i ostalo, od Končara pa do lopatara koji će zidati.

tvoje procjene evaluacije svode se da digitronom uspijes izracunati multiple i mislis da je to to.
a nije niti ce biti!

a općenito drukas da burza ide gore, ali bi da ne idu dionice za koje si ti zakljucio da ne vrijede, daj ‘oladi malo![thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

febo:

Zar se ne ulaže u budućnost poslovanja koliko ja znam

mislim da je netko prodao jeftino i is….., zato i drukanje prema dole, pomiri se sa tim da si pop…. i kreni dalje[thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

@ anricom

u bikovim vremenima da, u medvjeđim ko što si vidio to ti ne bu baš pomoglo! [lol]

New Report

Close