neka me lupir realnost kupio sam na 8i nešto sitno. Iskrene čestitke prodavaocu. hvala
Četvrtak, 15. svibnja 2008.
Jure Radić: Gradit ćemo sportsku dvoranu u Rusiji
Direktor Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) Jure Radić govori Vjesniku o planovima IGH te gradnji sportske dvorane u Rusiji koju je ta tvrtka dobila pobjedom na međunarodnom natječaju
Vaš link[thumbsup][thumbsup]
čestitke juri radiću na novim poslovima, kako za igh, tako i za ostale naše tvrtke, ingr, hdel, konstruktor, dlkv, lvcv, vdkt
dabogda se udružili i rasturili sve po redu
posebne čestitke dioničarima i onima koji vjeruju u hrvatsku pamet i znanje[thumbsup]
idemo do 15k danas
a tek oni koji su kupovali po 15 k nece sigurno odmah prodavat…[proud]
ide to preko drugi tjedan…[thumbsup]
ides: ” Conan: ” strašno…nism vjerovao…. ” Ja sam vjerovao ali margin call me stjerao da sam morao zdilat na 8-10.000 [angry] Koga da tužim zbog toga?! ” Juru Radića. Kak je mogao dozvoliti da padne na 7.500.
Da, da,
bilo je sprdacina na Jurin racun kad je na Tv-u rekao da je dionica Igh jeftina i da ljudi trebaju kupovati.
To je bilo prije kolko ono? 3, 4 tjedna?
Da ste ga slusali, a ne ga sprdali imali bi skoro 100% u mjesec dana.[bye]
[thumbsup][thumbsup]ZSE uživo: IGH preko 13.500 kuna
Dopunjeno 15.05 10:25!
U prvim minuta trgovanja Crobex je eksplodirao 2,22 posto, na 4202,08 bodova, uz promet od 12 milijuna kuna. Dionice IGH su odmah po otvaranju burze otišle u blokadu. [thumbsup]
Čestitam svim dioničarima .Mislim da je ovo početak jednog dugog i lijepog razdoblja za sve nas.zasluženo!!!!!
IGH je s ovim dobio reference za sve najveće poslove u svijetu i uzdigao se na višu razinu.
Slijedi preuzimanje svih biroa, a nema sumnje da mogu zaposliti sve inžinjere u Hrvatskoj i šire[thumbsup]
ovo je dobra vijest kako za dioničare građevinskog sektora tako i za sve ostale sudionike tržišta kapitala te
za cjelokupno hrvatsko gospodarstvo..da je što više ovakvih ugovorenih poslova, izvoza i rasta
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]