***orisano***
Moguće, ali smo već danas dotaknuli gornji bolinger, tako da do kraja dana nebi trebalo biti značajnijih pomaka!
***obrisano***
Samo ti gledaj od jutra kaj se događa pa bumo onda komentirali[shocked]
zapravo me više interesira trgovanje nakon 12:01h[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Sjecam se scenarija od prosle godine koji se dogodio isto negdje u 5mj kada je Crobex padao a IGH rastao oko 100%. Isto su bili radikali u Srbiji aktualni – mislim da je Nikolic bio izabran za predsjednika skupstine. Ni tada kada je IGH dobio projektiranje pruge nije nista bilo vazno koliko svjeza lova koju su investitori ocekivali i kupovali dionicu.
Doticne brane su u Ceceniji gdje Rusi ne smiju “prismrdit” pa su nasli “zrtvu”. Rokovi su neodrzivi, neizvedivi. Takav posao uistinu nema tko napravit u igh, narocito prema navedenim rokovima. [Ali, sve se uklapa u serijal sminkanja. Necu citirat Radiceve off the record rijeci kako misli tamo radit, ali ne zvuce optimisticno za vlasnike dionica. Jedini projekt koji se vani radi, nadzor u Albaniji, je u gubicima, ljudi se vracaju jer su nezadovoljni uvjetima. Po meni, konstantno reklamiranje o poslovima vani je odlican branik prema ogovaranjima vezanim za poslove doma. I tocka…***obrisano***
Zar mislis da su Rusi glupi pa ce “utuc” 2,5milijardi u nesto tako rizicno? Ne kazem da nema senzacionalizma i uljepsavanja na sve strane, ali blatiti sve sto je pozitivno… Koliko uopce imas dionica IGH i ako nemas, zasto uopce sudjelujes u ovom forumu???
evo iz dnevnika za one koji možda nisu vidjeli……
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1003&tx_ttnews%5BbackPid%5D=23&cHash=79983a1808
HE Lesce nije prva , ali dobro pokazuje kojim tempom igh danas takve projekte radi. Inace, Lesce je neusporediva s ovim cecenskim branama. Nadam se, da se uz dovoljan angazman, stvari mogu promjeniti.
Za 1. milijun: na forumu se mora samo drukat?bez argumenata? Ja sam na igh-u lijepo zaradio i zaradit cu jos. A kupovao sam ga kad su svi mislili da je to nekakav drzavni institut.
***obrisano***
ne kreće se cijena po tome kako stoji bolinger,nego što kaže ponuda i potražnnja….ako cijenaa izađe van njega…i 3 dana za redom…onda taj 3.dan bolinger sigurno ne bude bio tu gdje je sad,tj.danas.
a zašto ne potraže pomoć Elektroprojekta? oni su dobri u tome …
mogli bi ih i preuzeti ? [smiley]