IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Doticne brane su u Ceceniji gdje Rusi ne smiju “prismrdit” pa su nasli “zrtvu”. Rokovi su neodrzivi, neizvedivi. Takav posao uistinu nema tko napravit u igh, narocito prema navedenim rokovima. [Ali, sve se uklapa u serijal sminkanja. Necu citirat Radiceve off the record rijeci kako misli tamo radit, ali ne zvuce optimisticno za vlasnike dionica. Jedini projekt koji se vani radi, nadzor u Albaniji, je u gubicima, ljudi se vracaju jer su nezadovoljni uvjetima. Po meni, konstantno reklamiranje o poslovima vani je odlican branik prema ogovaranjima vezanim za poslove doma. I tocka…***obrisano***

Ima i u tome nešto, nije sve tako bajno i sjajno u IGH, ali ovo je ionako uvijek bila visoko špekulativna dionica s velikim amplitudama bez koje burza ne bi bila zabavna! Još će ovo gore dolje, spretni će zaradit, oni manje spretni izgubit. Samo ne treba biti pohlepan pa čekat da ode na 20k jer su se mnogi tako opekli. Po meni je realna cijena 12k., a nakon oporaka burze 16k. Osim toga, za poslove u Rusiji se zna već mjesecima, pa se raja nije baš trgala ni da kupuje po 7k.

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3081107/index.do

Doticne brane su u Ceceniji gdje Rusi ne smiju “prismrdit” pa su nasli “zrtvu”. Rokovi su neodrzivi, neizvedivi. Takav posao uistinu nema tko napravit u igh, narocito prema navedenim rokovima.

Nego kolega nije da dovodim u pitanje vašu stručnost i iskustvo jer ste ga do sad već višekratno dokazali-NE!
Ali zbog čega ne javite tu informaciju čelnicima u IGH ili investitorima projekta pa da svi lijepo odustanu dok još ima vremena ili niste baš ono 100% sigurni u ono što pišete?

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Pazi ovo “Gradnja prve hidrocentrale trebala bi početi iduće godine, a cjelokupni posao trebao bi biti dovršen za deset godina. Radić je izvijestio kako je IGH potpisao i ugovor o izradi projekta za izgradnju sportske arene za 6000 ljudi u gradu Penza u Rusiji.”

DNEVNIK 19.30.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Bumo videli-NE?

sampjero: ” Doticne brane su u Ceceniji gdje Rusi ne smiju “prismrdit” pa su nasli “zrtvu”. Rokovi su neodrzivi, neizvedivi. Takav posao uistinu nema tko napravit u igh, narocito prema navedenim rokovima. ” Nego kolega nije da dovodim u pitanje vašu stručnost i iskustvo jer ste ga do sad već višekratno dokazali-NE! Ali zbog čega ne javite tu informaciju čelnicima u IGH ili investitorima projekta pa da svi lijepo odustanu dok još ima vremena ili niste baš ono 100% sigurni u ono što pišete?

Doticne brane su u Ceceniji gdje Rusi ne smiju “prismrdit” pa su nasli “zrtvu”. Rokovi su neodrzivi, neizvedivi. Takav posao uistinu nema tko napravit u igh, narocito prema navedenim rokovima.

Procitao sam post i mislim si…… Drugar, da ti znas gdje sam ja do sada bio i koliko puta sam htio pobjeci sa terena kuci jer je bilo j….. tesko ……. (komentar na to da im se ekipa vraca kuci) sto se tice Albanije, i gubitka……, treba nauciti raditi posao vani, izvan HR, a to kosta i to ne moze bilo tko.
Iz mog iskustva, rokovi su bitni ali ne toliko, bitno je da postrojenje u ovom slucaju protocna HE radi i to radi dobro.

Drugar, sve sam to prosao i svugdje bio i radio, od Sjevera do Afrike i dobro kuzim sto kazes. Slazem se s basejumperom da je igh visokospekulativna dionica, znam i da je dobra firma, ali me iritiraju svi ovi komentari gdje se posao vani dozivljava kao sigurna, basnoslovna lova. Igh radi uglavnom doma i tu nema neke od problema koje ce imati vani i to je jedina istina. A i cinjenica je da su svi ti poslovi vani jos u sferi ocekivanja. Nijedan nije zazivio bas. A rokovi…vrijeme je novac…

Doticne brane su u Ceceniji gdje Rusi ne smiju “prismrdit” pa su nasli “zrtvu”. Rokovi su neodrzivi, neizvedivi. Takav posao uistinu nema tko napravit u igh, narocito prema navedenim rokovima. Procitao sam post i mislim si…… Drugar, da ti znas gdje sam ja do sada bio i koliko puta sam htio pobjeci sa terena kuci jer je bilo j….. tesko ……. (komentar na to da im se ekipa vraca kuci) sto se tice Albanije, i gubitka……, treba nauciti raditi posao vani, izvan HR, a to kosta i to ne moze bilo tko. Iz mog iskustva, rokovi su bitni ali ne toliko, bitno je da postrojenje u ovom slucaju protocna HE radi i to radi dobro.

Šta se ovdje piše????
Hrvatska firma dobije posao uz svu stranu konkurenciju na tom tržištu
i vi nađete to pljuvati–STRAŠNO
Dali razmišljate kakva je to referenca za bilo koji drugi natječaj u Svijetu kada kažeš
da radiš 10 CENTRALA ,a to šta puše u ALBANIJI pa tko u poslu nekad ne Gubi..
osim ako ne radišu OPĆINI [undecid]

Dosta dug prilog u dnevniku.
I to je Šprajc onako dramatično izveo.
IGH će još uključiti DLKV i KOEI.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Dosta dug prilog u dnevniku. I to je Šprajc onako dramatično izveo. IGH će još uključiti DLKV i KOEI.

Sad znamo Sprajcov portfelj [lol]

Na ovoj stranici
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=18231
je objavljen razgovor sa osobom koja je u pozadini posla.

Osobno sam jako skeptičan u sadašnje mogućnosti završetka ovako ambicioznog posla budući se IGH tek uči poslu na hidroelektranama. Čini mi se da je HE Lešče prva.

Koliko god neki bili skepticni ovo je posao godine, pogotovo u vrijeme kada je potraznja za energijom sve veca i kada je svima jasno da ce takvih projekata u buducnosti biti sve vise. Pa kad ste vidjeli vijest trebali ste kupovati a ne se bojati onog naloga od 50 dionica jer fondovi su puni love i cekaju takve vijesti.

New Report

Close