matrix90: ” e prilično nekulturno[/u]. Što sam točno krivo rekao vezano za IGH? Jel ja pričam bajke a onda dostavim lošije izvješće? Moj utjecaj je nikakav a onih čiji je prave se blesavi i nije prvi puta, otkada pratim tip stalno nešto izmišlja. ” 1. nije istina da njedrim nad temom i da vrijeđam neistomišljenika 2. Puno toga, počevši od kvazi tehničke i fundamentalne analize,etc. 3. Tko stalno izmišlja?Objasni! Sigurno Jure Radić.[lol] [rolleyes][bye] ” Mene su učili da smanjenje prihoda baš i nije pozitivno.[bye][bye]
Ne razumiješ…[rolleyes]
Ne razumijem ja tebe, ali nema veze, zapamti da nije sve crno niti sve je crno niti je bijelo sve niti je sve bijelo. Uglavnom sretno![thumbsup]
ne kužim tu opsesiju s time što je postojao jedan (jedan jedini!) kvartal u prošlosti s većom dobiti. pa što?
osim toga, ako uzmete dva kvartala zajedno, u Q4 07 + Q1 08 ostvaren je i veći prihod i veća dobit nego u bilo koja dva kvartala dosada.
i s očitom tendencijom rasta.
cujem da su i ruske kolege dosle na dogovore u zagreb, bas ljepo od njih da su nas malo posjetili da vidimo sta sljedece radimo[thumbsup]
cujem da su i ruske kolege dosle na dogovore u zagreb, bas ljepo od njih da su nas malo posjetili da vidimo sta sljedece radimo[thumbsup]
jel misliš na ovo??
Institut građevinarstva Hrvatske, pak, na današnjoj novinskoj konferenciji objavit će da je kompanija dobila posao projektiranja 10 hidroelektrana u Rusiji. ( business.hr )[sealed]
IGH je preuzeo posao u izgradnji mega marine u Šibeniku koja je djelomično u vlasništvu NCP-a a djelom američke firme IGY marine
mislim da je to vec stara vijest koju nitko ovdje nije znao, kontam da su posrijedi novi dogovori za neke jos masne poslove[proud]
Radića još nitko ne slijedi u prvu kotaciju
Institut građevinarstva Hrvatske, kao što je ranije kompanija sama i najavila, zasad je jedina kompanija koja će u skorom roku, daleko prije najavljena ukidanja prisilnog uvrštenja u kotaciju Javnih dioničkih društava ući u Službenu, tzv. prvu kotaciju Zagrebačke burze, i tako dodatno povećati transparentost i vidljivost ulagačima.
ja bih samo pitao, da nije možda malo skupa ova dionica.
firma je odlična, ali zar nije dijonica, zericu preskupa?
ne kao INDG, ili INGR, ali ipak?