IGH je dobra prilika oa ovim cijenama po meni definitivno, kada se sve uzme u obzir, ali ovom najavom rezultata, sada je posve jasno da je INGR izbacila daleko najboilje izvješće u sektoru, a ujedno je i najpodcjenjenija po fundamentalnim vrijednostima. [wink]
Ček da vidiš rezultat INDG!
[wink]
Znači, smanjenje prihoda po tebi kako piše na ZSE je jednostrano prezentiranje, nisam znao. Bravo Duser!!![thumbsup]
Dobit odlična ,a li moraš gledati i buduće prihode i poslove koje su pred Igh.Zar se ne ulaže u budućnost firme [thumbsup]
valentine:
”
Kako su mene pljuvali strašno, postove brisali, vrijeđali a još jednom se dokazuje kako se Radić jedino šminka na TV-u, a prihodi i dobit sve manji. Nažalost, nitko neće ni ispriku ponuditi.[bye]
”
isto tako možeš gledati i ovako, prošlogodišnja dobit 54M, podijeljeno sa 4 = 13,5M
u usporedbi sa tim ostvarili su 63% veću dobit naspram prošlogodišnjeg prosječnog kvartala
čaša može biti kako poluprazna tako i polupuna zar ne?
inače nemam IGH i ne planiram kupovati ali me malo smeta jednostrano prezentiranje [wink]
Ovo je točno što kaže Duser, zato sam i napisao , između ostalog da je dobra prilika na ovim cijenama.
plavi:
Ček da vidiš rezultat INDG!
[wink]
Sorry, ali INDG je ipak posebna liga.
Dok ne uđe u 1. kotaciju i izbaci pozitivno izvješće ( ove dvije stvari, bolje pod ” ako ” ) , ne bih ju uspoređivao sa perjanicama hrvatskog građevinarstva.
fazan: ” plavi: Ček da vidiš rezultat INDG! [wink] ” Sorry, ali INDG je ipak posebna liga. Dok ne uđe u 1. kotaciju i izbaci pozitivno izvješće , ne bih ju uspoređivao sa perjanicama hrvatskog građevinarstva.
u tome i je fora … dok ne izbaci … a kad izbaci …
Što se tiče teme, mislite li da firma koja zapošljava 50 inžinjera na jednom natječaju nema budućnosti.
hm?
Napisao sam i ” AKO “.
Može i “možda”.
U selu do mene ( Dubravi ) znali su reći ..možda krava snese jajce..možda..[wink]
po ovoj cijeni 22 mil kvartalno daje p/e 20.
a nekako bih se mogao kladiti da će ovo na kraju biti najmanja kvartalna dobit ove godine.
kaj ima kakvih naznaka za dividendu
Vjerojatno 50 kuna kao i svake godine.