IGH krenuo pa stao. Nitko ni riječi.
Društvo IGH d.d. dostavilo je obavijest da je u prvom kvartalu 2008. godine ostvario poslovne rezultate u skladu s planom. Ukupni prihodi ostvareni su sa 159 milijuna kuna, a rashodi sa 137 milijuna kuna tako da je IGH ostvario dobit od 22 milijuna kuna. Rezultati poslovanja IGH grupe također su na razini plana i biti će dostavljeni Burzi u zakonskom roku.
[thumbsup][cool]
IGH d.d. – poslovni rezultati za 1. kvartal 2008. godine
Društvo IGH d.d. dostavilo je obavijest da je u prvom kvartalu 2008. godine ostvario poslovne rezultate u skladu s planom. Ukupni prihodi ostvareni su sa 159 milijuna kuna, a rashodi sa 137 milijuna kuna tako da je IGH ostvario dobit od 22 milijuna kuna. Rezultati poslovanja IGH grupe također su na razini plana i biti će dostavljeni Burzi u zakonskom roku.
IGH projektira autocestu duž Crnogorskog primorja
Business.hr/Hina
12.05.2008 14:46
Institut građevinarstva Hrvatske dao je najpovoljniju ponudu za projektiranje autoceste duž Crnogorskog primorja, priopćeno je u ponedjeljak iz crnogorske državne tvrtke Monteput, koja se brine za sve ceste u Crnoj Gori.
Nakon današnjeg otvorenja svih ponuda ocijenjeno je da je ponuda hrvatskog Instituta bila najbolja i najpovoljnija. Ugovor o izradi generalnog projekta i prethodne studije opravdanosti izgradnje brze prometnice od Debelog brijega do Ulcinja biti će potpisan sutra u Podgorici.
Brza autocesta duž Crnogorskog primorja duga je oko 110 kilometara, a s obzirom na obujam projekta predviđena je fazna izgradnja.
Tko ovako koči cijenu već danima , nije mi jasno kako onaj sa 50 komada ne nestane u minuti uz ovakve rezultate.[thumbsup]
Izvlačenjem samo dijelova teksta može se steći pogrešan dojam[smiley]
IGH je Zagrebačkoj burzi dostavio sažetu obavijest u kojoj se navodi da je u prvom kvartalu 2008. godine ostvario poslovne rezultate u skladu s planom. Ostvareni su ukupni prihodi od 159 milijuna kuna, dok su rashodi iznosili 137 milijuna kuna tako da je IGH ostvario dobit od 22 milijuna kuna. Za usporedbu, tvrtka je u prvom tromjesečju 2007. godine imala neto dobit od 26,84 milijuna kuna i prihode od 182,35 milijuna kuna. Rezultati poslovanja IGH grupe također su na razini plana i biti će dostavljeni Burzi u zakonskom roku,
Kako su mene pljuvali strašno, postove brisali, vrijeđali a još jednom se dokazuje kako se Radić jedino šminka na TV-u, a prihodi i dobit sve manji. Nažalost, nitko neće ni ispriku ponuditi.[bye]
IGH je dobra prilika oa ovim cijenama po meni definitivno, kada se sve uzme u obzir, ali ovom najavom rezultata, sada je posve jasno da je INGR izbacila daleko najboilje izvješće u sektoru, a ujedno je i najpodcjenjenija po fundamentalnim vrijednostima. [wink]
IGH je dobra prilika oa ovim cijenama po meni definitivno, kada se sve uzme u obzir, ali ovom najavom rezultata, sada je posve jasno da je INGR izbacila daleko najboilje izvješće u sektoru, a ujedno je i najpodcjenjenija po fundamentalnim vrijednostima. [wink]
Bitan je napredak a ovo je unazadovanje, pogledaj VDKT strašno, istina, jedino je INGRA izbacila relativno dobra izvještaj, ovo ostalo RiB[bye]
Kako su mene pljuvali strašno, postove brisali, vrijeđali a još jednom se dokazuje kako se Radić jedino šminka na TV-u, a prihodi i dobit sve manji. Nažalost, nitko neće ni ispriku ponuditi.[bye]
isto tako možeš gledati i ovako, prošlogodišnja dobit 54M, podijeljeno sa 4 = 13,5M
u usporedbi sa tim ostvarili su 63% veću dobit naspram prošlogodišnjeg prosječnog kvartala
čaša može biti kako poluprazna tako i polupuna zar ne?
inače nemam IGH i ne planiram kupovati ali me malo smeta jednostrano prezentiranje [wink]