ANRICOM:
Ja sam stavio naloge na 10000 pa će mo vidjeti
treba se pripremiti za slijedeci tjedan.[thumbsup]
Jedna transakcija dosad s 3 dionice. Stvarno smješna inertnost, ali ne samo na IGH nego općenito na tržištu [yawn].
kaj se ovaj nastimava na 10880?!? dali se sprema jedan pošteni udar za povećanje likvidnosti?
Meni je naslov dovoljan razlog da kupim još par komada: ”JURE RADIĆ DOBIVA POSLOVE JER IMA MONOPOL I POVEZAN JE SA SVIMA”
Di ćeš lipše vjesti od ove [proud]
– Da, most se stvarno gradi, i to s maksimalnim intenzitetom – poručuje Radić, koji je potvrdio i da je novac za izgradnju mosta osiguran u proračunu. Dodaje da prvu godinu radovi na terenu nisu toliko vidljivi
[thumbsup][thumbsup]
a još kad dođe izvješće za 1.Q u ponedjeljak…
– Da, most se stvarno gradi, i to s maksimalnim intenzitetom – poručuje Radić, koji je potvrdio i da je novac za izgradnju mosta osiguran u proračunu. Dodaje da prvu godinu radovi na terenu nisu toliko vidljivi
[thumbsup][thumbsup]
a još kad dođe izvješće za 1.Q u ponedjeljak…
Što onda???
Prosvjetlite me?
Mislim ja isto vjerujem u IGH ali kad vidim ovakve postove stvarno mi dođe da prodam sve.
Ova ekipa što živi na forumu i konstantno priča o padu me uopće ne brine (u zadnje vrijeme čak i obrnuto-što oni više mole da prodam to meni draže držati) ali kad vidim da ovakvi znalci s ovako dobrim postovima hvale nešto u čemu sam i sam malo me počne nervoza hvatati.
Pomozite mi da uvidim da griješim.