IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj iza akcionara je car..bolji i od Florinčića,frjaer je kupio 20086 dionice za 2 milje mislim…i nije nikakve analize radio kupovao prodavao samo drzao,sad ima oko 200 milj a u buducnosti milijardu..bez ikakve analize kalkulacije ,brige i zivciranja…e to je laka zarada[smiley]

Tko je taj Florinčić?
A i na pitanja od jahhy-a bi volio odgovor!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

surfer007: ” ovaj iza akcionara je car..bolji i od Florinčića,frjaer je kupio 20086 dionice za 2 milje mislim…i nije nikakve analize radio kupovao prodavao samo drzao,sad ima oko 200 milj a u buducnosti milijardu..bez ikakve analize kalkulacije ,brige i zivciranja…e to je laka zarada[smiley] ” Tko je taj Florinčić? A i na pitanja od jahhy-a bi volio odgovor!

G. Floričić je utemeljitelj Aureus investa.

ako pogledama ugovorene poslove za ovu godinu do sada koji su duplo veci iznos od 2007, a da nepricamo da nije ni pol godine proslo, dolazimo do racunice da bi na kraju godine cijena bila sa ovim pokazateljima oko 20k, ako to sagledamo globalno za ovakve firme i na 20k su potcjenjeni oko 100%, sto daje racunicu od 40k da vrijedi na kraju godine tako da nedam za 25% vrijednosti sada kada se nadam barem 75 do kraja godine sto bi bilo oko 30k, sto je solidno[thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Ne vjerujem bas da je netko kupio bezveze 2 mil kn neke dionice… Osim toga kako ti znas tko je iza Akcionara?

Clanak od prosle godine o “Akcionaru”
Vaš link

VENDETTA:

surfer007: ” ovaj iza akcionara je car..bolji i od Florinčića,frjaer je kupio 20086 dionice za 2 milje mislim…i nije nikakve analize radio kupovao prodavao samo drzao,sad ima oko 200 milj a u buducnosti milijardu..bez ikakve analize kalkulacije ,brige i zivciranja…e to je laka zarada[smiley] ” Tko je taj Florinčić? A i na pitanja od jahhy-a bi volio odgovor!

G. Floričić je utemeljitelj Aureus investa.

Floričić znam tko je.
Pitao sam tko je Florinčić!
A često tako pišu i oni koji bi zbilja trebali znati kako se zove čovjek ako ga već spominju.
Pretpostavljam da svi znaju čitati.

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

A dobro onda, hvala na ovom clanku, promakao mi je.

Upravo je nevjerojatan free float na ovoj dionici, tim vise ako je istina to sto pise.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Angriff, 18.04.2008. u 17:39
ako pogledama ugovorene poslove za ovu godinu do sada koji su duplo veci iznos od 2007, a da nepricamo da nije ni pol godine proslo, dolazimo do racunice da bi na kraju godine cijena bila sa ovim pokazateljima oko 20k, ako to sagledamo globalno za ovakve firme i na 20k su potcjenjeni oko 100%, sto daje racunicu od 40k da vrijedi na kraju godine tako da nedam za 25% vrijednosti sada kada se nadam barem 75 do kraja godine sto bi bilo oko 30k, sto je solidno

Kako ti se u tvoju prognozu uklapa činjenica da Jure Radić predviđa “samo” 20% veću dobit u odnosu na prošlu godinu? Zanima me koja ti je računica, kada je sada p/e 28 koliko se sjećam?

Angriff i valentine[bye][bye], mislite li da je p/e od 30 previsok za IGH? ako moze izjasnite se, tek tako da utvrdimo razloge neslaganja.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Nevjerojatnom brzinom se oporavlja IGH, 50% u par dana [shocked][thumbsup]

Kolega surfer 007 pogledao sam sad još jednom ovu zadnju stranicu pa mi se čini da sam možda malo precinično reagirao.
Isprika zbog toga, nije bilo usmjereno posebno na vas. Danas mi bio loš dan pa mi je nervoza spustila prag tolerancije.
Nisam Vas mislio kritizirati zbog pogreške jer znam da ste tako vjerojatno tako pročitali negdje, a zbilja se prečesto događa da ga zovu Florinčić oni koji su kao veliki znalci poslovnoga svijeta i pišu članke i sl.
Ako mi ne vjerujete stavite u google Florinčić.

@ Ivan_Drago
Hvala za članak! Sjećao sam se da sam negdje čitao o tome ali da je isto kao i ovdje sve bilo tako napisano sa velikim upitnikom oko toga dali je on zbilja pravi vlasnik.

@ Angriff
To što je Radić predvidio “samo” 20% je nešto što mene ne brine. Mislim da je to rekao više sa 100%-tnom sigurnošću jer zna se da je uvijek bolje ići sa manjim očekivanjima. Iznevjerena, kao i premašena očekivanja burza uvijek kazni ili nagradi.
Ali ovo je samo moje mišljenje.

[thumbsup]Analiza: IGH i Konzum pogurali Crobex iznad 3600 bodova

Završetak trgovinskog dana podigao je Crobex 2,58 posto, na 3610,58 bodova. Današnje trgovanje ostaje obilježeno porastom vrijednosti IGH i Konzuma.[thumbsup][smiley][wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

18.4.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.848 7,47 Skrb. račun +126
3. ĐUKAN PETAR 3.963 2,50 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.767 2,38 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.564 1,62 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 2.536 1,60 Skrb. račun -46
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.269 1,43 Skrb. račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.084 1,31 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 2.009 1,27 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 1.949 1,23 Skrb. račun
Ukupno: 33,47

Heaven or Las Vegas

New Report

Close