ovo treba počet računat, a ne te bezvrijedne pokazatelje!!
Likvidacijska vrijednost = [kratkotrajna imovina – (kratkoročne obveze + dugoročne obveze)] / broj izdanih dionica
e ova ti je dobra [lol]
ovo treba počet računat, a ne te bezvrijedne pokazatelje!! [lol]
Likvidacijska vrijednost = [kratkotrajna imovina – (kratkoročne obveze + dugoročne obveze)] / broj izdanih dionica
da to je dosta važna jednadžba .. ovih dana [proud]
Samo što nije točna.[lol]
BTW
Na 13000 se baratalo perspektivom u razdoblju od 5 g., na današnjoj cijeni raspravljamo o poslovima u iduće 2 godine. Bojim se da će uskoro cijena biti takva da ćemo se pozivati na današnje fundamente.[smiley]
Samo što nije točna.[lol]
BTW
Na 13000 se baratalo perspektivom u razdoblju od 5 g., na današnjoj cijeni raspravljamo o poslovima u iduće 2 godine. Bojim se da će uskoro cijena biti takva da ćemo se pozivati na današnje fundamente.[smiley]
Zadnjih je mjesec ili dva previše protrgovano ovom dionicom da bi npr. za mjesec dana završila na 6000kn ili niže. Ne vjerujem da su fondovi kupovali u miljonskim iznosima a da prije nisu fundamente stavili na papir.
Nije stvar samo ove dionice nego bilo koje druge pošto niti jedna dionica ne može se pohvaliti da je prosperirala zadnje tromjesečje….
Htio bih da se jave oni forumaši koji su nas koji smo prodavali po 13000 nazivali ovcama za šišanje! Ja sam prodao po 12900, ali neću reći po kojoj cijeni se vraćam unutra jer će opet biti vrijeđanja. Pozdrav ovčice![cool]
ZSE: Crobex ispod 3.500 bodova
Dionice građevinskih kompanija trpe veće gubitke
Na Zagrebačkoj burzi nastavljena je i danas korekcija cijena dionica, no kratkoročniji tehnički indikatori ukazuju da je Crobex indeks zašao u ‘oversold’ teritorij što signalizira njegov kratkoročni oporavak[bye]
Htio bih da se jave oni forumaši koji su nas koji smo prodavali po 13000 nazivali ovcama za šišanje! Ja sam prodao po 12900, ali neću reći po kojoj cijeni se vraćam unutra jer će opet biti vrijeđanja. Pozdrav ovčice![cool]
Ja stvarno nisam jedan od prozvanih ali ne mogu ne komentirati ovaj post.
Kolega vi ste zbilja najveći vuk naše burze!
Možda, i samo možda, neki od ljudi ovdje budu jednog dana dobar ulagač poput vas.Ja vjerojetno nikada.
I da sad ne želite reći po koliko će te kupovati-a kako ću ja ubuduće spavati?!
Al ako bi pogađao onda 12900/2= 6450 se nadate pa će vam portfelj biti 2 IGH. Ludilo!!!
Nadam se da je sarkazam očit!
basejumper: ” Htio bih da se jave oni forumaši koji su nas koji smo prodavali po 13000 nazivali ovcama za šišanje! Ja sam prodao po 12900, ali neću reći po kojoj cijeni se vraćam unutra jer će opet biti vrijeđanja. Pozdrav ovčice![cool] ” Kolega vi ste zbilja najveći vuk naše burze! Možda, i samo možda, neki od ljudi ovdje budu jednog dana dobar ulagač poput vas.
A šta sam tek ja. Ja se iskrcao po 15300. 40komada po bidu [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
basejumper: ” Htio bih da se jave oni forumaši koji su nas koji smo prodavali po 13000 nazivali ovcama za šišanje! Ja sam prodao po 12900, ali neću reći po kojoj cijeni se vraćam unutra jer će opet biti vrijeđanja. Pozdrav ovčice![cool] ” Ja stvarno nisam jedan od prozvanih ali ne mogu ne komentirati ovaj post. Kolega vi ste zbilja najveći vuk naše burze! Možda, i samo možda, neki od ljudi ovdje budu jednog dana dobar ulagač poput vas.Ja vjerojetno nikada. I da sad ne želite reći po koliko će te kupovati-a kako ću ja ubuduće spavati?! Al ako bi pogađao onda 12900/2= 6450 se nadate pa će vam portfelj biti 2 IGH. Ludilo!!! Nadam se da je sarkazam očit!
Ja već nekoliko godina ulažem, ali se zbog ovakvih postova kao što je između ostaloga i vaš, do prije par mjeseci nisam pojavio na forumu. 99% postova ovdje je ili vrijeđanje(nazivanje ovcama i stokom sitnog zuba, a i gore stvari), ili sarkazam, ili navlakuše.
Priznajem da ni ja nisam najpametniji, a prije ove korekcije sam prodao samo 50% portfelja, jer iskreno nisam znao kako će sve ovo završiti. Ali isto tako ja nikada ne bih vrijeđao nekog tko se sada uplaši pa proda jer takvih koji se potpuno ne boje, jednostavno nema! I zato sam baš zbog tih forumaša koji pričaju gluposti, ovako malo samozadovoljno htio reći; “ja sam bio u pravu, vi u krivu!” Istina je da sam samo imao sreće što sam prodao po 13000 i što ću ući puno niže! Ali ja to priznam. I btw, ipak je riječ o više od jedne dionice, puno više!
[cool][cool]
A šta sam tek ja. Ja se iskrcao po 15300. 40komada po bidu [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
A što da kažem?!
Ili sretnik ili spremni za vlast.
Ak me kužite
Neće mene po 8 potrefit 100kom da zaokružim kolekciju…[cry]
jesi siguran?