IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moj prosjek ulaza je 12800.ne vidim razloga zašto se svađate.lako je sad biti pametan ali ovakve stvari je teško prognozirati tj nemoguće.igh i gradnja stanova? igh je davno prešao granicu i bavi se pametnijim stvarima od stanova tj gradi sve što se može graditi.takva tvrtka je i monopolist na našem tržištu jer tako kvalitetne tvrtke n e m a.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-dobio-posao-obnove-prometnice-na-kosovu,12680.html

evo ti link,to je od 9.04

[cry]ZSE: Crobex ispod 3.500 bodova
Dionice građevinskih kompanija trpe veće gubitke

Na Zagrebačkoj burzi nastavljena je i danas korekcija cijena dionica, no kratkoročniji tehnički indikatori ukazuju da je Crobex indeks zašao u ‘oversold’ teritorij što signalizira njegov kratkoročni oporavak[bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

dečki treba malo pogledati fundamente, a oni nisu sjajni:

p/bv=4
p/e=25

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

A majko mila.
Evo strucnjaka sa mojababa analizom.
Sta ce ti P/BV.
Ima likvidna sredstva kao banka, ili je pred likvidacijom.

Treba imati P/E kao HT, jel.
Ocekuje se pad prihoda za IGH jel?

Amaterski

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

A majko mila.
Sta ce ti P/BV.

Amaterski

Ne vrijedi se truditi kad gomila njih nikad nije ni čula za PEG.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Rasprodajem portfelj i dokupujem IGH a vi kako hocete 😛

P/E je jos malo visok u odnosu na katastrofu po cijelom svijetu ali isto tako firma jednom ima sanse da zavlada svijetom ako nastavi sirenje ovim tempom. IGH je za hrvatsko trziste GOOGLE i tu vidim buducnost svog portfelja, pozdrav djaci.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

A majko mila.
Sta ce ti P/BV.

Amaterski

Svatko nekako investira.
Ja investirao po buk velju metodi ( i pogledam P/E)
Rijetko promašim, a ako profulam – baš me briga.

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Po BV investiras vecinom, ma bravo.
Jel imas mundus i DKVS u portfelju.
Pa nije ni tebi lagano onda..
Budimo iskreni

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ja najviše volim “reko broker da ide 50%” analizu
samo što se okrenulo 50 posto prema dolje

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

ovo treba počet računat, a ne te bezvrijedne pokazatelje!! [lol]

Likvidacijska vrijednost = [kratkotrajna imovina – (kratkoročne obveze + dugoročne obveze)] / broj izdanih dionica

Ljudi, dobronamjerno savjetujem, Radić nema iskustva u vođenju firme pootovo šta se tiće Ino- nastupa, budite oprezni, puno iskusniji su se opekli u Inozemnom poslovanju (INGRA, INDG, THNK, Pionir, Montmontaža, Hidroelektra, , Viadukt, itd. ) ni Mesić nema iskustva pa zato proziva za Libiju, a ne zna da je tamo ostavljeno puno YU dinara, HR-dinara i US $ od strane HR firmi jer je to bez obzira na G-dafija, šta se tiće posla c”ciganska zemlja”, obečanja su jedno a realnost drugo,
Naše građevinske firme “prosperirale su jedino za vrijeme “klirinškog dolara” u inozemstvu i nikada više, a i to je bilo upitno.
Nadam se da sam bio dovoljno jasan.

New Report

Close