IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja – IGH-R-A
2 8.226,00
3 8.225,02
5 8.224,00
1 8.220,02
2 8.220,01

Prodaja – IGH-R-A
14 8.300,00
2 8.370,00
2 8.380,00
12 8.390,00
21 8.400,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kako li se sada osjeća Marina, da li kupuje ili prodaje![proud]

dan je pametniji od noći

Nadokupio bi ja danas IGH na 8200 ali zadnje vrijeme postao sam bolesam . Uvukao mi se strah u kosti iz razloga što svaki dan sve više gubim a ne želim više nadokupljivati jer kad god sam kupio zadnjih mjesec dva uvijek sam išao dole i dole i dole i dole…..[cry]

Ako si kupovao po višim cijenama i nije te bilo strah, zašto te sada strah po ovim nižim . Pogledaj koliko ti dionica vrijedi prije nego se odlucis na kupovinu. [angry]
Ako netko prodaje po ovim razinama ili još niže to je njihova osobna stvar, ne znam zašto to tebe sekira!?

čudni se ovdje sveci slave....

Conan:

Nadokupio bi ja danas IGH na 8200 ali zadnje vrijeme postao sam bolesam . Uvukao mi se strah u kosti iz razloga što svaki dan sve više gubim a ne želim više nadokupljivati jer kad god sam kupio zadnjih mjesec dva uvijek sam išao dole i dole i dole i dole…..[cry]

Ako si kupovao po višim cijenama i nije te bilo strah, zašto te sada strah po ovim nižim . Pogledaj koliko ti dionica vrijedi prije nego se odlucis na kupovinu. [angry]
Ako netko prodaje po ovim razinama ili još niže to je njihova osobna stvar, ne znam zašto to tebe sekira!?

Prosijek ulaza mi je 10800kn ….sa ovim ulazom na 8400kn dodatno bi spustio ulaz ali ponavljam strah se uvukao u kosti da nebi IGH drugi tjedan vrijedio 7500kn….!

na 4300 sve prodajem...

Igh nece ici do 7500..cak i 8000 je ne moguce.pozdrav

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Igh nece ici do 7500..cak i 8000 je ne moguce.pozdrav

Tako su govorili da neće ispod 10000 pa ispod 9500 pa ispod 9000 pa kasnije uopće više nisu prognozirali…[shocked]

na 4300 sve prodajem...

Nalogodavatelji, naravno. Ovo sve mi ne izgleda realno. NE tvrdim, ali mislim da neki trguju između sebe, ruše cijenu i stvaraju margin call-ove, a onda žetva.

Na par dionica je to vidljivo

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Tako su govorili da neće ispod 10000 pa ispod 9500 pa ispod 9000 pa kasnije uopće više nisu prognozirali…[shocked]

Što se bojite? čemu strah?

pazi kupnju

Kupnja – IGH-R-A
2 8.405,00
100 8.400,00
1 8.303,10
1 8.302,00
3 8.301,00

Prodaja – IGH-R-A
5 8.579,00
2 8.580,00
4 8.599,00
11 8.600,00
4 8.670,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne vidim razloga panici. Ja “pušim” par 100k kn, što nije mala lova, ali znam da sam uložio u kvalitetne firme po cijenama kad su ulazili i puno ozbiljniji igrači. Zato, meni nije panika ni da cijena dođe do 0, jer zanm da to nije realno i da će cijene jednom početi rasti i rasti.
IGH je i više nego kvalitetna firma i ovo rušenje je samo odraz cjelokupnog političko-financijskog cirkusa
[lol]

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

Tješite se vi s čime god hočete, ali očekivanja u vezi građevinara su bila prenapuhana, čak su i sada. Vi mislite da će im zarada se uduplavati sljedečih 20 god…
Ako niste primjetili već u zg ima previše stanova sagrađenih što ruši cijenu. Ali kao i sa svakim visoko profitabilnim bisnisom, u početku je takav, a kad ekipa skuži i počne radit isti posao više nije….

igh je monopolist koji se siri na regiju i rusiju, o kakvom ti zagrebu pricas, danas sam skontao da bih volio da igh padne ispod 1000kn, da dobro citate, onda bi u roku dvije-tri godine bio multimilijuner[proud]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Ispravite me ako griješim…..nije danas IGH trebao objaviti pojedinosti oko novog posla na Kosovu ???

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close