kaj je ovo danas?
neko natjecanje tko će jeftinije prodati?
što je prva nagrada?
A da stvari postavimo ovak: ekipa malih dioničara se iskrcavala sa IGH i drugih građevinca sa namjerom da odmah uđu jeftino u HT,pokupe dividendu i vrate se natrag, pa se desilo to kaj se desilo….
[undecid]
To se kolega po domaci kaze: “Dreku pljusku opalit”. Moglo bi im se desit da nakon zadnjeg dana za dividendu izadju iz HT-a otprilike za 30 kn manje nego sto su usli. [thumbsup]
To se kolega po domaci kaze: “Dreku pljusku opalit”. Moglo bi im se desit da nakon zadnjeg dana za dividendu izadju iz HT-a otprilike za 30 kn manje nego sto su usli. [thumbsup]
Hm teško po tome bi nakon 10 dividendi po 30 kuna cijena dionice bila 0 kn !?
ipak to nije realno ..[cool]
deimos:
”
”
Hm teško po tome bi nakon 10 dividendi po 30 kuna cijena dionice bila 0 kn !?
ipak to nije realno ..[cool]
Zivi bili pa vidjeli. Razmisli dali bi netko prodavao prije div day-a, da misli da ce cijena ostat ista nakon (primjer: ERNT, ULPL dokap). Onda pusi masno (10%). Anyway, ako padne manje od 20 kn, eto tebi cevapa i pive od mene, javi se onda na PM. [thumbsup]
“kaj je ovo danas?
neko natjecanje tko će jeftinije prodati?
što je prva nagrada?”
Prva nagrada je spasiti se dodatnih gubitaka. Mnogima je uspjelo. Od kad su veliki igrači javno najavili granicu Crobexa na 3000, ljudi postupaju racionalno i spašavaju se dodatnih gubitaka, pa će uletjeti kada Crobex bude na 3000. Samo ako tada ne spuste svoje procjene pada Crobexa na još niže razine.
Kad bi se napravila analiza postavljenih naloga tijekom rušenja cijene IGH (recimo zadnjih mjesec dana) i objavili nalogodavatelji mislim da bi to izvješće moglo biti jako zanimljivo. Ako ima netko nek objavi vrijeme, količinu i cijene za jučerašnje zadnje dvije transakcije.
a šta bi bilo zanimljivo ?
Nadokupio bi ja danas IGH na 8200 ali zadnje vrijeme postao sam bolesam . Uvukao mi se strah u kosti iz razloga što svaki dan sve više gubim a ne želim više nadokupljivati jer kad god sam kupio zadnjih mjesec dva uvijek sam išao dole i dole i dole i dole…..[cry]