IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Velika invazija inženjera na IGH. Prima se 50, a molbe predalo 238. Obećano je da će krajem godine ostatak inženjera biti prihvaćen. Može li se zamisliti koliki obujam posla očekuje firma.

Imaš neki link za ovo?

Dylan: ” Velika invazija inženjera na IGH. Prima se 50, a molbe predalo 238. Obećano je da će krajem godine ostatak inženjera biti prihvaćen. Može li se zamisliti koliki obujam posla očekuje firma. ” Imaš neki link za ovo?

Objavljeno u Večernjem listu od subote (str.18.)

S tim da cistacice valjda outsource-aju, ne?

vjerovatno..to je bilo karikiranje…mislio sam na sve koji nisu najmanj VSS a takvih sigurno ima 30%..bio je onaj grafikon ne da mi ga se sad traziti..

ali bitno je to da i bez novih kadrova se mogu ostvariti veliki prinosi, a kad netko povecava za 50-200 zaposlenih, odnosno 5-20% povecava zaposlene to mora biti samo dobar znak. izvanredan cak jer dokazuje da za sve te novo potpisane ugovore imaju itekako stvarne podloge da ce se ostvariti.

Dok ekipa rasprodaje, netko pametan stavio hrpicu skrivenih po 4 kom na kupnju i marljivo to skuplja. On će se veseliti, a netko će plakati. Okrutno zar ne?

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

skriveni na 9.601, pokvario mi kontracepciju.[angry]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Dylan:

Velika invazija inženjera na IGH. Prima se 50, a molbe predalo 238. Obećano je da će krajem godine ostatak inženjera biti prihvaćen. Može li se zamisliti koliki obujam posla očekuje firma.

Imaš neki link za ovo?

Nije baš Večernji no business prenosi:

http://213.191.134.27/Default2.aspx?ArticleID=0c1d4b58-d2aa-4cf2-ab01-bdd306e6ef6c&=pluss

Mislim da si htio reci: Tu sam, na bidu[smiley]

Ne mislio sam tako kao što sam i napisao. HOĆU REZULTATE a ne pojavljivanja na TV-. zbog toga neće rasti cijena dionice.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[undecid] kolege moje do kada ce ova dionica ici dolje, valjda dok mi srce ne stane???? Pa ovo sustavno unistava! Sta je sa nasim trzistem, sta se ovo dogadja…????? [sad]

[undecid] kolege moje do kada ce ova dionica ici dolje, valjda dok mi srce ne stane???? Pa ovo sustavno unistava! Sta je sa nasim trzistem, sta se ovo dogadja…????? [sad]

Ne boj se Lea7 ako imaš love nadokupljuj i ništa se ne boj. [thumbsup]

Mislim da je bitno da se veliki ne iskrcavaju, tako da jel zna tko jel TOP10 još uvijek isti?

Trenutni pokazatelji na cijeni od 9200 kuna

P/B 4,28
P/E 26,92
P/EBITDA 9,20
P/S 2,10

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mislim da je bitno da se veliki ne iskrcavaju, tako da jel zna tko jel TOP10 još uvijek isti?

zadnji “veći” iskrcaj iz top 10 je bio na dan promjene u sda 21.3.2008 nekih -165 kom
od onda polagano skupljanje

Heaven or Las Vegas

New Report

Close