Toliko ste izrešetali forum tim “dobrim vijestima” da vas nakon ovog pada više nitko ionako ne uzima za ozbiljno. A lijepo sam vam govorio da prodate dok je bilo na 15k.
Tebi ovo nisu dobre vijesti?? Jesi ti lud ili se pravis lud?
Valjda znaš da je nakon pada od 15 ka bilo više odličnih vijesti nego u zadnjih 5 godina zajedno
Toliko ste izrešetali forum tim “dobrim vijestima” da vas nakon ovog pada više nitko ionako ne uzima za ozbiljno. A lijepo sam vam govorio da prodate dok je bilo na 15k.
Je fakat si rekao sad se sjećam kao da je jučer bilo. Ja kupovao po 15k.[thumbsup]
dio: ” Toliko ste izrešetali forum tim “dobrim vijestima” da vas nakon ovog pada više nitko ionako ne uzima za ozbiljno. A lijepo sam vam govorio da prodate dok je bilo na 15k. ” Tebi ovo nisu dobre vijesti?? Jesi ti lud ili se pravis lud? Valjda znaš da je nakon pada od 15 ka bilo više odličnih vijesti nego u zadnjih 5 godina zajedno
Jedina prava dobra vijest biti će kada J.R. ode iz IGH. Tada više nećete ništa o poslovanju firme moći pročitati u novinama, ali će se vidjeti kroz financijska izvješća. Sjetite se samo vremena dok se projektirala i gradila autocesta u Hrvatskoj i koliko ste tada pročitali intervjua bivših direktora Jurića i Đukana. Vrlo malo, ali se zato puno radilo. Ne možeš pričati i raditi. To ne ide zajedno….
budd: ” dio: ” Toliko ste izrešetali forum tim “dobrim vijestima” da vas nakon ovog pada više nitko ionako ne uzima za ozbiljno. A lijepo sam vam govorio da prodate dok je bilo na 15k. ” Tebi ovo nisu dobre vijesti?? Jesi ti lud ili se pravis lud? Valjda znaš da je nakon pada od 15 ka bilo više odličnih vijesti nego u zadnjih 5 godina zajedno ” Jedina prava dobra vijest biti će kada J.R. ode iz IGH. Tada više nećete ništa o poslovanju firme moći pročitati u novinama, ali će se vidjeti kroz financijska izvješća. [color=black]Sjetite se samo vremena dok se projektirala i gradila autocesta u Hrvatskoj i koliko ste tada pročitali intervjua bivših direktora Jurića i Đukana. Vrlo malo, ali se zato puno radilo. Ne možeš pričati i raditi. To ne ide zajedno…. [/color]
Ti to govoriš kao iz iskustva.
Molim te ne budi smiješan.
[color=blue]Ulaži u znanje, ulaži u IGH.[/color]
[color=blue]IGH osniva tvrtku za projektiranje i u Africi[/color]
[color=black]Institut građevinarstva Hrvatske uskoro bi mogao osnovati tvrtku za projektiranje u Maroku, jednoj od građevinski najpropulzivnijih zemlja Afrike.Čelnici marokanske tvrtke SCET-SCOM u utorak su doputovali u Zagreb i susreli se s direktorom IGH Jure Radićem kako bi dogovorili suradnju, doznajemo neslužbeno iz provjerenih izvora. Kako je ovo prvi susret, u IGH nisu mogli otkriti dodatne informacije hoće li, kada i na koji način suradnja biti realizirana. [/color]
Prilika za IGH
[color=blue]British firms join queue as Russia plans to spend £250bn on new roads[/color]
http://business.timesonline.co.uk/tol/business/markets/russia/article3516636.ece
Ma trebaće njima još 200 inženjera.
Siguran sam da će uzeti i ruse i bugare u urede jer naši ne mogu “proizvesti” više od 100 na godinu.
Kad dionica eksplodira biti će nemoguće uzeti ozbiljnu količinu ispod 20 000 kn.
Što vi mislite???
Jedina prava dobra vijest biti će kada J.R. ode iz IGH. Tada više nećete ništa o poslovanju firme moći pročitati u novinama, ali će se vidjeti kroz financijska izvješća. Sjetite se samo vremena dok se projektirala i gradila autocesta u Hrvatskoj i koliko ste tada pročitali intervjua bivših direktora Jurića i Đukana. Vrlo malo, ali se zato puno radilo. Ne možeš pričati i raditi. To ne ide zajedno….
Tu se slažem. Zato sam i napisao, ali mi je obrisano, da je Uprava koma. Kako je samo lagao o 70 milijuna dobiti za prva tri kvartala, a napravio je 100.000 kuna??? u tom trećem kvartalu, ukupno 30 milijuna. Koja sočna laž, tako je vjerojatno i postao direktor IGH, na temelju laži. Kad se sjetim da mu je cijeli stadion Dinama fućkao dok je pričao i još se hvali kako je uspješan, lako je tako, dođeš do love političkim putevima i onda se hvališ kako si uspješan. A takvih ima u RH koliko hoćeš, Vidoševič, Todorić, Rajić…..
Alo ekipa,
sprege novca, laži i politike uvijek će biti.
Ako vam smeta odite u Pounje tamo nema politike, sve je čisto i dionica je povoljna.
S IGH-jem se igraju veliki dečki.
Alo ekipa, sprege novca, laži i politike uvijek će biti. Ako vam smeta odite u Pounje tamo nema politike, sve je čisto i dionica je povoljna. S IGH-jem se igraju veliki dečki.
Ne smeta mene ništa, samo komentiram. Lako je biti bogat na državni račun…budi bogat stvaranjem svojeg privatnog vlasništva. Kao recimo Gates, Buffet….SMS Split…i još ima puno toga, a ne kao Vidošević…na državni račun i tako se bogatiti, to može svaka lopovčina bez trunke mozga.