Pa hočemo li pasti na 10000.
Pa pasti ćemo na 3000
samo strpljenja[lol] [lol]
O moj bože, šire se po Rusiji, Radić treba 50 novih šljakera a ovi bi 10k.
pa kolega šta vam ovo nije jeftino?
Prva naša multikorporacija (hej, Pliva više nije naša)!
A vi bi cijenu dole??
Poruka ekipi na prodaji koja se nagurava sa po jednom dionicom. Polako, imate cijeli dan ako baš morate prodati, danas je tendencija prema gore, čemu panika?[thumbsup]
Prva naša multikorporacija (hej, Pliva više nije naša)! A vi bi cijenu dole??
Ako ste mislili na mene,
naravno da nebi!
Imam igh i nedam ga.
Bila je to ironija na onaj post iznad.
Poštovanje
Fino je krenuo. No, sutra će biti još jači[thumbsup]
Fino je krenuo. No, sutra će biti još jači[thumbsup]
Misliš krenuo je s iskipavanjem?
Misliš krenuo je s iskipavanjem?
To s iskipavanjem ti može biti varka, odnosno misliš da je jedno, a u stvari je drugo, odnosno obratno.
ides: ” Misliš krenuo je s iskipavanjem? ” To s iskipavanjem ti može biti varka, odnosno misliš da je jedno, a u stvari je drugo, odnosno obratno.
To si dobro objasnio to znači ovo evo ja sam sad gladan a nemoram na ručak jer sam u stvari sit super[thumbsup]
Sutra, 13.03.
ZAGREB (Hina) – Predstavnici Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) i bugarske tvrtke Gasstroymontaj JSC potpisat će Sporazum o međusobnoj suradnji te Ugovor o zajedničkom osnivanju “Instituta za infrastrukturne projekte” sa sjedištem u Sofiji. (11,00 sati, IGH, Janka Rakuše 1)
Dakle došli smo do stupnja kad ni objava dobiti od 2 milijarde nebi pomakla cijenu na gore. To je prestašno. To još nikad nigdje nisam vidio niti čitao nešto slično o tome. Pogotovo u vrijeme odličnih vijesti sa svih strana