IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa hočemo li pasti na 10000.

Pa pasti ćemo na 3000
samo strpljenja[lol] [lol]

O moj bože, šire se po Rusiji, Radić treba 50 novih šljakera a ovi bi 10k.
pa kolega šta vam ovo nije jeftino?

Prva naša multikorporacija (hej, Pliva više nije naša)!

A vi bi cijenu dole??

Hell is Empty and all the Devils are Here

Poruka ekipi na prodaji koja se nagurava sa po jednom dionicom. Polako, imate cijeli dan ako baš morate prodati, danas je tendencija prema gore, čemu panika?[thumbsup]

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Prva naša multikorporacija (hej, Pliva više nije naša)! A vi bi cijenu dole??

Ako ste mislili na mene,
naravno da nebi!
Imam igh i nedam ga.
Bila je to ironija na onaj post iznad.
Poštovanje

Fino je krenuo. No, sutra će biti još jači[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Fino je krenuo. No, sutra će biti još jači[thumbsup]

Misliš krenuo je s iskipavanjem?

Misliš krenuo je s iskipavanjem?

To s iskipavanjem ti može biti varka, odnosno misliš da je jedno, a u stvari je drugo, odnosno obratno.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ides: ” Misliš krenuo je s iskipavanjem? ” To s iskipavanjem ti može biti varka, odnosno misliš da je jedno, a u stvari je drugo, odnosno obratno.

To si dobro objasnio to znači ovo evo ja sam sad gladan a nemoram na ručak jer sam u stvari sit super[thumbsup]

Evo ga i na Moj_Posao.
Trazi se jos znanja,
buducnost osigurana.[thumbsup]

Sutra, 13.03.

ZAGREB (Hina) – Predstavnici Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) i bugarske tvrtke Gasstroymontaj JSC potpisat će Sporazum o međusobnoj suradnji te Ugovor o zajedničkom osnivanju “Instituta za infrastrukturne projekte” sa sjedištem u Sofiji. (11,00 sati, IGH, Janka Rakuše 1)

No respect

Dakle došli smo do stupnja kad ni objava dobiti od 2 milijarde nebi pomakla cijenu na gore. To je prestašno. To još nikad nigdje nisam vidio niti čitao nešto slično o tome. Pogotovo u vrijeme odličnih vijesti sa svih strana

Hell is Empty and all the Devils are Here

Toliko ste izrešetali forum tim “dobrim vijestima” da vas nakon ovog pada više nitko ionako ne uzima za ozbiljno. A lijepo sam vam govorio da prodate dok je bilo na 15k.

New Report

Close