IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad kupujte i utorak prodajte, stari štos.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.541 7,28 Skrb. račun
3. ĐUKAN PETAR 3.963 2,50 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.667 2,31 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.564 1,62 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 2.539 1,60 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 2.502 1,58 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.128 1,34 Skrb. račun
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.084 1,31 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 2.049 1,29 Skrb. račun
Ukupno: 33,50

Moglo bi tu doc i do preuzimanja[thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Moglo bi tu doc i do preuzimanja[thumbsup]

Moglo bi, tko će koga?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ak nece svoj svmga[lol]

Ne ozbiljno?

meandar:

Što mu to dođe kad se bollinger tako suzi.”

Ne bi vjerovao, ali dođe mu da padne.

Kad se cijena približi donjoj granici bollingera onda bi trebao slijediti odbijanac prema gore. Međutim to je teorija a u praksi se, zbog nesavršenosti funkcioniranja našeg tržišta kapitala često dogodi i obratno tako da TA na našem tržištu i nije baš najvjerdostojnija. Pogotovo zato jer na cijenu IGH dosta utječe i situacija na cijelom tržištu, IGH je uvijek (od kada ja pratim) vjerno slijedio crobex (crobex +, IGH + i obratno). Kada se još uzme u obzir novonastala politička kriza u Srbiji stvari ne izgledaju pretjerano dobro tako da to što je cijena na donjoj granici bollingera ne znači baš previše.

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Što je s IGH? Neumoljivo pada, neka vijest od Radića?[thumbsup]

Što je s IGH? Neumoljivo pada, neka vijest od Radića?[thumbsup]

Čeka da INGR-a poraste pa će i IGH [thumbsup]

14.04.2008.

IGH nemilice pada. Sad sam već 100 kn u minusu i tu.
A mislio sqam vise nikad neće ispod 15 000[lol]
Možda su neki i mirni, ali ja postajem pomalo nemiran…
A para za dokup odavno nema…[cry]
Ima netko kakav post podrške?????[pray]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

ja te podrzavam[thumbsup]

evo mene malo k vama,netko gadno izlazi,igh je preveć korigiran,i nisam mogao odoliti,vidit ćemo kakva će biti situacija ovih dana,priželjkujem najbolje…

New Report

Close