IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a za rad u Rusiji biti će još manje zainteresiranih jer je tamo uz sve i jako hladno, a miljunčeki su na računu svakog radnika zahvaljujući vama koji ste nabili cijenu dionice.

[lol] [lol]

Šta ljudi napišu i ostanu živi

Al nije hladno u Rusiji?[shocked]

Al nije hladno u Rusiji?[shocked]

Nije vjeruj mi ruskinje te ugriju [lol]

E to je još jedan razlog zašto neće da idu u Rusiju, jer u slučaju nevjere treba pola onog milijunčeka dati sadašnjoj ženici.

E to je još jedan razlog zašto neće da idu u Rusiju, jer u slučaju nevjere treba pola onog milijunčeka dati sadašnjoj ženici.

[lol] [lol] [lol] [lol]
Prejak si prijatelju, predajem se , priznajem poraz
[lol] [lol]

puno dobrih vijesti a cijena IGH pada i pada….to je čisti znak overbought-a…Nema nikakvih reakcija na nove vijesti i bilo bi dobro pričekati s tim tekstovima o novim projektima kad se vidi da nemaju utjecaja na cijenu. To je mali savjet onima koji to plasiraju u medije. Kad izađu neodlučni, tada treba ići sa ovakvim vijestima o Rusiji, Češkoj i ostalim čudima…

...povijest se ponavlja...

puno dobrih vijesti a cijena IGH pada i pada….to je čisti znak overbought-a…Nema nikakvih reakcija na nove vijesti i bilo bi dobro pričekati s tim tekstovima o novim projektima kad se vidi da nemaju utjecaja na cijenu. To je mali savjet onima koji to plasiraju u medije. Kad izađu neodlučni, tada treba ići sa ovakvim vijestima o Rusiji, Češkoj i ostalim čudima…

To je znak da je neko mao veći odlučio srezati poziciju. Slično se dogodilo na INGRI oko 20.000, a onda booooom prema 35-40k

nemojte bas tako cijeniti moskvu, Tamo je ekipa dosla prije 20 godina graditi i ti su napravili novac.
IGH mora ici u druge gradove u koje ostali nece. Novosibirsk, Ekaterinburg, Penza, Tomsk, itd…..
tamo je manje love ali nema konkurencije kao u Moskvi.

nemojte bas tako cijeniti moskvu, Tamo je ekipa dosla prije 20 godina graditi i ti su napravili novac.
IGH mora ici u druge gradove u koje ostali nece. Novosibirsk, Ekaterinburg, Penza, Tomsk, itd…..
tamo je manje love ali nema konkurencije kao u Moskvi.

Pa ne gradi IGH sam već imaju partnera koji zna tamošnje tržište! Tu se prodaje pamet, a ne bageri i dizalice!

Pa ne gradi IGH sam već imaju partnera koji zna tamošnje tržište! Tu se prodaje pamet, a ne bageri i dizalice!

reci, nemoj se stidjeti … INDG
[cool]

I love the Smell of Profits in the Morning

ad A/ Budući mi moderator uživa brisati postove (očito je i sam ogrezao u ovoj dionici) da pojasnim malo da se Crobex dobija iz cijene dionica na burzi, a ne padaju dionice zato što pada Crobex. Eto da svi ponešto nauče . [lol] ad B/ U IGH-u nije nitko od inženjera nije bio zainteresiran za rad u Albaniji jer se malo plaća, a za rad u Rusiji biti će još manje zainteresiranih jer je tamo uz sve i jako hladno, a miljunčeki su na računu svakog radnika zahvaljujući vama koji ste nabili cijenu dionice. [thumbsup] ad C/ Ne bu brisanje popravilo crvenilo. [lol] Baš sam znatiželjan kako ćete razriješiti ovu situaciju.

Kolega vidi se da nemate pojma o IGH-u, tako da ne iznosite krive informacije koje nisu točne!

14.04.2008.

tako da ne iznosite krive informacije koje nisu točne!

Ako su “krive koje nisu točne”, to bi značilo da su prave. Bravo druže, ide to tebe.
[lol]

New Report

Close