IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa ne mogu mirovinski fondovi baš sve progutati. Red je da nešto i ostalima uvale. Kupi, kupi.[lol]

[color=blue]Dinamo na Kajzerici, IGH na Slavonskoj aveniji, Konzum na Savici[/color]

[color=black]Zagrebačko Gradsko poglavarstvo na današnjoj je sjednici prihvatilo izmjenu i dopunu Programa za provedbu anketnoga, javnog i pozivnog, urbanističko-arhitektonskog natječaja za izradbu idejnog rješenja Gradskog stadiona na Kajzerici, zamjene za Dinamov stadion u Maksimiru

Kajzerica je nova lokacija na kojoj bi se, ako Zagrepčani na referendumu tako odluče, mogao graditi Dinamov stadion umjesto da se obnavlja maksimirski. U obrazloženju odluke navodi se da je Poglavarstvo na sjednici 30. siječnja utvrdilo Program za provedbu natječaja za izradu idejnog rješenja Gradskog stadiona-varijantna lokacija, te da je analizom utvrđena potreba širenja obuhvata i dorade Programa radi preciznijeg definiranja sadržaja. Pročelnik Gradskog zavoda za prostorno uređenje Ivica Fanjek izjavio je nakon sjednice Poglavarstva da je parcela koja se razmatra za gradnju zamjenskoga Dinamova stadiona na Kajzerici površine 40 hektara te da je potrebno osigurati jednu dvoranu za 50.000 gledatelja. Rekao je da je po programu predviđeno i oko 60.000 četvornih metara za
poslovne sadržaje.[/color]

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=38224

[color=blue]Dinamo na Kajzerici, IGH na Slavonskoj aveniji, Konzum na Savici[/color]

Pa to je prestrašno IGH će eksplodirat od poslova i para. Još samo da se to primjeti na cijeni dionice.
Ali neka biti će, samo strpljivo[thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

[color=blue]Dinamo na Kajzerici, IGH na Slavonskoj aveniji, Konzum na Savici[/color] Pa to je prestrašno IGH će eksplodirat od poslova i para. Još samo da se to primjeti na cijeni dionice. Ali neka biti će, samo strpljivo[thumbsup]

Ako ovako nastave uskoro više neće imati radne snage.
Ma firma odlična, budućnost bajna samo da sve ostane kako je.
A to kaj nas muče sa cijenom, kaj sada, kada to prestane počinje let[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

[thumbsup]

IGH bi eksplodirao još prije tjedan dana, trenutka cijena bi bila znatno veća od ove, samo da SOCIETE GENERALE – Splitska banka nije rasprodavala svoje dionice radi gubitka banke u Francuskoj. Tako je dolazilo do povlačenja novca u samome Splitu. To ste se uvjerili i jučer kad je rasprodala 500 komada. Valda će prodavati, ali po višim cijenama i dopustit nam rast IGH. Mislim da bi to i njima bilo u interesu.

vatreni: ”
[color=blue]Dinamo na Kajzerici, IGH na Slavonskoj aveniji, Konzum na Savici[/color] Pa to je prestrašno IGH će eksplodirat od poslova i para. Još samo da se to primjeti na cijeni dionice. Ali neka biti će, samo strpljivo[thumbsup] ” Ako ovako nastave uskoro više neće imati radne snage. Ma firma odlična, budućnost bajna samo da sve ostane kako je. A to kaj nas muče sa cijenom, kaj sada, kada to prestane počinje let[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

IGH nadzire i projektira poslove, stoga nije klasični građevinar.
Ne treba njima radne snage, jer oni već ionako imaju potrebno znanje i iskustvo za raznorazne projekte.

Ovaj nalog od 40 kom na12000kn nestat će u sekundi.Imam osječaj da čemo danas do blokade[thumbsup]

POGLEDAJTE NALOGE NA KUPNJI ,HAHAHHAHA

E to sam baš htio reći. Poslušali su me od jutros. Hvala.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

ANRICOM: ” POGLEDAJTE NALOGE NA KUPNJI ,HAHAHHAHA ” E to sam baš htio reći. Poslušali su me od jutros. Hvala.

Nažalost to veselje je kratko trajalo opet na otvaranju 150kom ispod sanka prodano ali uzalud biće to sve dobro nestat će im ovim tempom za par dana a onda letimo unebo

ANRICOM:

E to sam baš htio reći. Poslušali su me od jutros. Hvala.

mislim da niste u pravu mislim da će danas biti stagnacija!
[smiley]

dan je pametniji od noći

New Report

Close