IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

s obzirom na sve ove vijesti 15k se uskoro uopće ne čini nerealno

s obzirom na sve ove vijesti 15k se uskoro uopće ne čini nerealno

zar kolega stvarno vjeruješ da će se IGH borit protiv cijelog tržišta i narasti nazad na 15k dok sve ostalo pada ili stoji ???[rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ni ja ne vjerujem da će prkositi cijelom tržištu… ali kad se stvari stabiliziraju, brzo će biti na navedenoj cijeni [smiley]

cbw: ” s obzirom na sve ove vijesti 15k se uskoro uopće ne čini nerealno ” zar kolega stvarno vjeruješ da će se IGH borit protiv cijelog tržišta i narasti nazad na 15k dok sve ostalo pada ili stoji ???[rolleyes]

Sve mi se čini da će se tržište borit protiv IGH, a ne kao što ste Vi napisali!
[angry] [angry] [angry]
Na IGH netko ide van i ne odustaje.

Taj je netko veliki ”frajer” dok može prodati 700 kn ispod prodajne cijene, ispod šanka.I manje ulagače J*****
kao kauboj konja.Samo me zanima dokle tako i kako je to dopušteno toliko ubijat cijenu?[angry]

Osim jutrošnjeg istresanja sve se skida sa aska, ali se bojim da će ga opet poklopit.strpljen , spašen.[thumbsup]

na saboru Dropulićka izjavila da posjeduje 0,9% dionica IGH

dan je pametniji od noći

Osim jutrošnjeg istresanja sve se skida sa aska, ali se bojim da će ga opet poklopit.strpljen , spašen.[thumbsup]

Nema više iskrcavanja čini mi se.
Na početku trgovanja je opalilo, i to je to.
Od tada se naslagalo 300 dionica na kupnju. Sa 430 kom na 730kom i fondovi brane.
Idemo UP sigurno.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

15 11.600,00
2 11.541,99
3 11.540,00
1 11.522,00
1 11.520,00
Cijena Prodaja
11.698,00 2
11.750,00 1
11.795,00 1
11.795,04 5
11.797,00 1

Eto i malo većeg naloga na kupnji

K/P…755/1208…[thumbsup]

K/P…815/1194 kom……kupnja ojačala za 400 kom od jutra…..[thumbsup]

joj decki stalno se vrtite u krug..”netko se iskrcava”, “netko se ne iskrcava”, “netko stopa”, “netko druka gore”, “netko druka dole”, “sad cemo up” “sad necemo”…

ma nece cijena nikuda dok neki fond ili fondovi ne odluce da im igh vrijedi vise. kakvo nesretno iskrcavanje. promet od 1,5M kuna a prica se o nekom velikom iskcravanju. da jaci igraca tako odluci pomete svu prodaju do 15000 dok si reko keks.
to ocito nikome ne pada na pamet i cijena je do tada stay put.
istina, netko se i lagano iskcrava iz ko zna kojeg razloga. vjerovatno neki fond koji ima pritisak na prodaju jer ne znam koji bi se pametan fond isao svojevoljno iskcravati iz ovako dobre dionice.
ali mislim da je to sve..jako slabo trziste i mozemo lajati na mjesec. stiglo mi juce 3 maila od portfolia sa milijon fondova koji imaju akcije bez ulaznih naknada. frka im je. u ovim trenucima mnogi od njih nemaju kesa da kupuju a ne mogu ni prodavati kad nitko drugi ne kupuju.

badave tu ispisi k/p…tako smo na belju liparili sve dok migros nije dosao u igru. cijena je od 300-350 skinuta za cas. pa drugi dan opet do 388. lupalo se po asku.
u ovim trenucima jedino neki mali mogu za koji postotak dici ili spustiti cijenu ali mislim da se drugo ne moze ocekivati…

New Report

Close