Neko se dobro istovaruje, pitanje je tko je taj?
Ako gledamo ATH dionica je izgubila više od 30% na vrijednosti.
Pad dionica je potpuno neselektivan [angry] Zaista da je IGH pao uz ovakvu podršku na kupnji i dobre vijeti, govori više o tržištu nego o IGH.
Tako je! Uz toliko dobrih vijesti i najava vezano uz poslovanje ove kompanije da cijena pada je samo odraz trenutacnog stanja hrv.trzista.
Neko se dobro istovaruje, pitanje je tko je taj? Ako gledamo ATH dionica je izgubila više od 30% na vrijednosti.
Istina, oko 11k je idealan ulaz…..[thumbsup]
Neko se dobro istovaruje, pitanje je tko je taj? Ako gledamo ATH dionica je izgubila više od 30% na vrijednosti.
Mene više brine zašto to radi?
To baš i nisu mali mali!
Kao da se neki pripremaju na izvješće.
Pa nebumo valjda još dole [angry] [angry] [angry] [angry] [angry]
Već sam počeo sanjat crveno[lol] [lol] [lol]
Neko se dobro istovaruje, pitanje je tko je taj?
Ako gledamo ATH dionica je izgubila više od 30% na vrijednosti.
Istovaruje se jer dionica ne vrijedi toliko, niti će vrijedit u skoroj budučnosti , eto zato !
valentine: ” Neko se dobro istovaruje, pitanje je tko je taj? Ako gledamo ATH dionica je izgubila više od 30% na vrijednosti. ” Istovaruje se jer dionica ne vrijedi toliko, niti će vrijedit u skoroj budučnosti , eto zato !
Ovi komedijaši su mi najjači. Svaka im čast.
Činjenica i analiza 0 bodova.
munjeviti:
”
valentine: ” Neko se dobro istovaruje, pitanje je tko je taj? Ako gledamo ATH dionica je izgubila više od 30% na vrijednosti. ” Istovaruje se jer dionica ne vrijedi toliko, niti će vrijedit u skoroj budučnosti , eto zato !
”
Ovi komedijaši su mi najjači. Svaka im čast.
Činjenica i analiza 0 bodova.
baš me briga, ja nemam dionicu i ne moram gledati kako tone..
a trži se na preko 5 bukova , da su 2 onda dobro, ali ovako [bye]
Von Braun: ” munjeviti: ” valentine: ” Neko se dobro istovaruje, pitanje je tko je taj? Ako gledamo ATH dionica je izgubila više od 30% na vrijednosti. ” Istovaruje se jer dionica ne vrijedi toliko, niti će vrijedit u skoroj budučnosti , eto zato ! ” Ovi komedijaši su mi najjači. Svaka im čast. Činjenica i analiza 0 bodova. ” baš me briga, ja nemam dionicu i ne moram gledati kako tone.. a trži se na preko 5 bukova , da su 2 onda dobro, ali ovako [bye]
Ne bih rekao. Aj pogađaj ponovo. Je li to jedini pokazatelj???
Tržišna cijena / Knjigovodstvena vrijednost
4,61 na 11.550kn….
Nakon FI će biti puno niži s obzirom na hrpe poslova.
Istovaruje se jer dionica ne vrijedi toliko, niti će vrijedit u skoroj budučnosti , eto zato !
Ma bravo!
Mada nije mi jasno ako po Vama ova dionica ne vrijedi toliko i ako je ne mislite kupovati posto govorite da je preskupa, zasto onda uopce citate tj. pisete poruke na ovoj temi……osim ako ne zelite isprovocirati dionicare igh na forumu……a to dovoljno govori o kakvom se ozbiljnom investitoru radi……..jos jednom bravo! [thumbsup]
Odlican nadimak si si nadjenuo, odgovara tvojim izjavama! Ajde dionicaru, obrazlozi vec tako sulude izjave. Potkrijepi to sa analizama ili necim a ne ovakvim nebulozama.
a trži se na preko 5 bukova , da su 2 onda dobro, ali ovako [bye]
daj ne drobi. da ti je prvi put ne bi nis rekao ali vidim da si zaspamao cijeli forum s istim glupostima. cuo si za BV juce i sad si vec znalac.
ingra se trgovala na preko 6BV, konzum na 17Bv-a itd..imas ih brdo takvih i BV je samo jedan od pokazatelja. pa kako bi ti vrednovao jedan projektni ured ili konzultantsku kucu koja za procjenu vrijednosti samo ht-a dobije 200 milijuna kuna a radi u iznajmljenim prostorijama i nema nikakve nekretnine ni pokretnine?
Radić gradi u Moskvi poslovni centar vrijedan 150 milijuna eura
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=91eb56e2-092a-48dd-a56f-c11496ae3dbe&ref=lastadd
[thumbsup]