IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

valentine: ” Stanje, ide ispod 11.000 izgleda. ” Hm, kojom metodom si došao do takvog zaključka? Da nije Billingsova metoda?

To ti je stara dobra Valentine cash metoda.[lol]
Čuj, neće biti velikog pada na IGH, zbog fonda koji stoji na kupnji. Svako malo kad kupnja ojača, fond gura gore. Prošli tjedan je bilo malo gore, malo dole. Nema značajnijeg zaključka.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

da jako su me fondovi sačuvali. molio bih sve fondove da me više ne čuvaju na ovakav način da kad kupnja ojača da guraju gore na ovakav način! ne mogu vjerovati!

da jako su me fondovi sačuvali. molio bih sve fondove da me više ne čuvaju na ovakav način da kad kupnja ojača da guraju gore na ovakav način! ne mogu vjerovati!

Trebao bi biti sretan što te bar jedan fond (da ga sada ne imenujem, premda svi znaju) čuvao, koliko – toliko u ovoj situaciji.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

nikad neću biti sretan kad me tako čuva. tko može biti na ovakav način sreetan nek izvoli, ja ne mogu.

nikad neću biti sretan kad me tako čuva. tko može biti na ovakav način sreetan nek izvoli, ja ne mogu.

Spustite za oktavu, niže kolega. Nitko, pa ni ja nisam sretan sa stanjem na tržištu. Pustimo divove neka završe borbu. U dobroj ste dionici, pa ne vidim čemu panika. Sve će doći na svoje mjesto, pa i IGH. Strpljenja[thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

schwabojj:

Spustite za oktavu, niže kolega. Nitko, pa ni ja nisam sretan sa stanjem na tržištu. Pustimo divove neka završe borbu. U dobroj ste dionici, pa ne vidim čemu panika. Sve će doći na svoje mjesto, pa i IGH. Strpljenja[thumbsup]

dobro ne mislim izlaziti iz dionice ali mi ne ide u glavu da me netko štedi na neki način a cash curi kao pijesak u pješčanom satu!

a sitnih duša koje prodaju 11560

mi smo ipak zemlja slučaj

Ministrica prestala braniti cijenu. Sada bi Radić mogao istupiti na scenu kako svoje poslovanje šire u……..te da su ove godine ostvarili………milijuna kuna dobiti…….te da očekuju……….[yawn]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

JURE RADIC U SRIDU NA TV U PIRAMIDI JUPI [wink]

neznam zašto nitko ne spominje dividendu,lagano pušim 19k na IGH pa bi mi i masnija dividenda dobro dosla

neznam zašto nitko ne spominje dividendu,lagano pušim 19k na IGH pa bi mi i masnija dividenda dobro dosla

Dividenda nije toliko važna za ovu kompaniju.
Najbolje bi bilo da se taj novac usmjeri u investiranje za buduće projekte.
Podliježete sindromu bihevioralne ekonomije.

Sada je vrijeme za dokup……da li ima netko stanje u prvih 10.. [embarass]

New Report

Close