IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.541 7,28 Skrb. račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 4.155 2,62 Skrb. račun
4. ĐUKAN PETAR 3.963 2,50 Osnovni račun
5. PBZ D.D. 3.358 2,12 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.674 1,69 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.564 1,62 Skrb. račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 2.487 1,57 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.071 1,31 Skrb. račun
10. PBZ D.D. 2.066 1,30 Skrb. račun

jesu ti ovo svi mirovinci? Jel vidis da ih jos treba uci? [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

IGH projektira poslovni centar u Moskvi

“Studio BF i Institut građevinarstva Hrvatske (IGH) osvojili su prvu nagradu na pozivnom natječaju za poslovni centar Grupe Most u Moskvi.
»Poslovni centar površine je 200.000 “kvadrata”, a IGH će ga projektirati, za što smo nedavno potpisali ugovor s ruskim partnerima. Autori arhitektonskog projekta su naši partneri iz Hrvatske Studio BF«, kaže pomoćnica direktora IGH Darija Živni.
U sklopu tog poslovnog centra korporacije Grupa Most gradit će se trgovački centar i hoteli. Taj projekt dio je većeg plana novog eko-grada na jugoistoku Moskve u kojem će živjeti 300.000 stanovnika. Projekt tog naselja napravio je studio Maxwan iz Rotterdama.
Inače, IGH se natječe za još nekoliko poslova u Rusiji. Dio njih vezan je i uz gradnju infrastrukture grada Sočija, gdje će se odigrati Zimske olimpijske”

http://www.vjesnik.hr/html/2008/02/14/Clanak.asp?r=gos&c=8

Suradnja s Rusima već daje plodove. [thumbsup]

evo da i ja malo dodam vatre tj da je ugasim sa benzinom-)))
HANG SENG +797.01 +3.44% 23,966.56
NIKKEI 225 +546.39 +4.18% 13,614.69

Bem ti medvjeda, + blokada bi nam trebala danas. Samo da se makne prvi krkan s aska[smiley]

Hell is Empty and all the Devils are Here

ja kupija jučer prijepodne i slavija a ono pred kraj dana takve ponude ima u izobilju.[thumbsup]

dan je pametniji od noći

Bem ti medvjeda, + blokada bi nam trebala danas. Samo da se makne prvi krkan s aska[smiley]

Smatraj ga maknutim, njega više neće biti na otvaranju.

Tek tako naglas razmišljam, IGH je tvrtka koju bi po ovoj cijeni svatko s puno keša htio kupiti

Apsolutno!!!!!!! Uskoro neće imati takvo zadovoljstvo?!

IGH projektira poslovni centar u Moskvi “Studio BF i Institut građevinarstva Hrvatske (IGH) osvojili su prvu nagradu na pozivnom natječaju za poslovni centar Grupe Most u Moskvi. »Poslovni centar površine je 200.000 “kvadrata”, a IGH će ga projektirati, za što smo nedavno potpisali ugovor s ruskim partnerima. Autori arhitektonskog projekta su naši partneri iz Hrvatske Studio BF«, kaže pomoćnica direktora IGH Darija Živni. U sklopu tog poslovnog centra korporacije Grupa Most gradit će se trgovački centar i hoteli. Taj projekt dio je većeg plana novog eko-grada na jugoistoku Moskve u kojem će živjeti 300.000 stanovnika. Projekt tog naselja napravio je studio Maxwan iz Rotterdama. Inače, IGH se natječe za još nekoliko poslova u Rusiji. Dio njih vezan je i uz gradnju infrastrukture grada Sočija, gdje će se odigrati Zimske olimpijske” http://www.vjesnik.hr/html/2008/02/14/Clanak.asp?r=gos&c=8 Suradnja s Rusima već daje plodove. [thumbsup]

Još nekoliko ovakvih projekata, pa će na kraju godine IGH prestići i INGRU [wink]
Tada ćemo pisati po forumima, da su netki IGH kupovali još po 12000 Kn [tongue]

Da bar, ali…. ipak… Mislim da neće prestići Ingru jer IGH ima točno duplo više komada dionica od Ingre.
Osim toga jesi i čitao neki dan intervju u Poslovnom sa Radićem?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Barakudice, IGH ima više dionica, ali kako stoje stvari s prihodima, jesi li to provjerila?[rolleyes]

Ima li neko objašnjenje zašto se toliko ruši cijena. Kužim Agrokor pada jer su nešto izgubili (ustvari i nisu jer nisu ni imali, a bar se neće dodatno zadužiti), IGH dobiva poslove i ugovara nove a cijena dolje.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Ima li neko objašnjenje zašto se toliko ruši cijena. Kužim Agrokor pada jer su nešto izgubili (ustvari i nisu jer nisu ni imali, a bar se neće dodatno zadužiti), IGH dobiva poslove i ugovara nove a cijena dolje.

Kolega to sam i ja pitao već nekoliko puta i ostao bez odgovora.Jure je u zadnje vrijeme iskakao kao Jadranka Kosor sa svih strana,a cijena je stalno padala.Stvarno mi ništa nije jasno.[sad]

New Report

Close