Mirovinci još uvijek ne kupuju jer ne znaju do kada će korekcija potrajati.
Oni su je i stvorili
Malo cu skrenuti sa aktivne teme, ali me samo zanima da li IGH i
dalje nagraduje one koji doktorijaju ili magistriraju ili vise nema toga.
Naime, “nacuo” sam da za one koji tek misle upisat postdiplomski to
vise ne vrijedi…
E sad…..[undecid]
Blokada bi nastupila na 12.507,59, no taj scenarij i nije toliko izgledan..
PRODAJE – IGH-R-ACijena Količina Ukupno
12.394,00 1 12.394,00
12.395,00 5 61.975,00
12.399,00 1 12.399,00
12.497,00 2 24.994,00
12.498,00 3 37.494,00
12.498,98 7 87.492,86
12.499,00 2 24.998,00
12.500,00 50 625.000,00
[tongue]
U trenutku dok ovo pisem, posljednja protrzena je bila na 12.350,00[thumbsup]
nedaju da odemo u blokadu , lijepo kontroliraju cijenu
bolje lagano gore nego odbijanac dolje[angry]
Pozdrav svima. Ja novi. Imam nešto IGH. Jednu sam prodao onog vrazjeg utorka po 9500. Čisto da se zna kakav sam majstor. Pratim ova drz-nedaj dogadjanja. Gledam malo TA. Nije li stvar s ovom dionicom naknadno gledajuci jednostavna. U one dane kad to ima smisla s obzirom na trenutnu cijenu stavljam nalog na cijenu koja je malo ispod donjeg banda bollingera. Kad prodje stavim nalog na 10-12% vecu cijenu. Pa opet ispocetka. Od pocetka ljeta bio bi po meni 40tak % u plusu. Ovako sam u minusu. Jel mi moze neko rec jel bi to bilo tako il ja nesto krivo gledam?
Pozdrav svima. Ja novi. Imam nešto IGH. Jednu sam prodao onog vrazjeg utorka po 9500. Čisto da se zna kakav sam majstor. Pratim ova drz-nedaj dogadjanja. Gledam malo TA. Nije li stvar s ovom dionicom naknadno gledajuci jednostavna. U one dane kad to ima smisla s obzirom na trenutnu cijenu stavljam nalog na cijenu koja je malo ispod donjeg banda bollingera. Kad prodje stavim nalog na 10-12% vecu cijenu. Pa opet ispocetka. Od pocetka ljeta bio bi po meni 40tak % u plusu. Ovako sam u minusu. Jel mi moze neko rec jel bi to bilo tako il ja nesto krivo gledam?
Kolega stvar je jednostavna samo trebas svladati svoje emocije i pohlepu a to je ono najteže, dakle prodaj kada su svi u euforiji, a to nije teško primijetiti (obično ti cijena ode van gornjeg bollingera) i čekaj koliko treba do korekcije. Tako možeš najviše zaraditi, ako propuistiš taj trenutak onda je gotovo tj ulaziš u popriličan rizik da ti se desi takva nesreća da prodaš IGH po 9500 (ja bih rado kupio i po 10k ako pristaješ[wink]). Ja obično ako zakasnim onda niti ne prodajem dionicu pa što bude, npr ovu korekciju sam dobrim dijelom presjedio u dionicama jer nisam reagirao na vrijeme jednostavno nisam mogao vjerovati da crobex može pasti na ovu razinu iako je TA tako govorila. J.. ga bar nisam ni prodao dionice na dnu to bi bila još veća glupost. Uz malo vježbe i iskustva doći će to na svoje samo hrabro
Promjena u Top10:
Br.06 Erste prodali 400 kom.
Br.10 Pbz kupili 35 kom.
Br 10 svako malo dokupi, pa malo proda, pa opet malo dokupi,…, pa mislim da je to ipak vjerojatno skupni Pbz Investor racun.
Promjena u Top10: Br.06 Erste prodali 400 kom. Br.10 Pbz kupili 35 kom. Br 10 svako malo dokupi, pa malo proda, pa opet malo dokupi,…, pa mislim da je to ipak vjerojatno skupni Pbz Investor racun.
pa naravno da jest…šta si mislio da se oni tamo ponapijaju pa se igraju šortanja?
Ivan_Drago: ” Promjena u Top10: Br.06 Erste prodali 400 kom. Br.10 Pbz kupili 35 kom. Br 10 svako malo dokupi, pa malo proda, pa opet malo dokupi,…, pa mislim da je to ipak vjerojatno skupni Pbz Investor racun. ” pa naravno da jest…šta si mislio da se oni tamo ponapijaju pa se igraju šortanja?
[lol]
Ivan_Drago: ” Promjena u Top10: Br.06 Erste prodali 400 kom. Br.10 Pbz kupili 35 kom. Br 10 svako malo dokupi, pa malo proda, pa opet malo dokupi,…, pa mislim da je to ipak vjerojatno skupni Pbz Investor racun. ” pa naravno da jest…šta si mislio da se oni tamo ponapijaju pa se igraju šortanja?
Kolega ove zadnje dane na burzi ljudima je svasta padalo na pamet…pogotovo shortanje…
…nego da se mi okrenemo malo novim poslovima,
naravno interesirat ce nas Olimpijske igre u Sochiju i nekoliko projekata za koje ce se natjecati i Igh pojacan sa Ruskim partnerima sto je ogroman plus.
Izjava Ruskog predsjednika u vezi izgradnje
First, we must use the most advanced technologies and engineering solutions for the design and construction of the sports facilities. Our goal is to build a new generation of sports facilities that will be competitive for years and decades to come.
Vaš link
…i sto nas jos ceka u Sochiju
Vaš link[wink]