IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nek si ti to prodao poltergist, ima tu još prostora za pad[wink]

Da, ali kad bude na 20k kuna.[thumbsup]
Poltergeist, po koliko si kupio? 14k kuna, 15k kuna? A prodao po ispod 12k kuna?
Misliš li da ćeš ispraviti minus i da ćeš kupovati na 10k kuna?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

shabaneli:

Da, ali kad bude na 20k kuna.[thumbsup]
Poltergeist, po koliko si kupio? 14k kuna, 15k kuna? A prodao po ispod 12k kuna?
Misliš li da ćeš ispraviti minus i da ćeš kupovati na 10k kuna?

upravo tako, zar ste se Vi toliko odvojili od realnosti?

Von Braun: ” shabaneli: ” nek si ti to prodao poltergist, ima tu još prostora za pad[wink] ” Da, ali kad bude na 20k kuna.[thumbsup] Poltergeist, po koliko si kupio? 14k kuna, 15k kuna? A prodao po ispod 12k kuna? Misliš li da ćeš ispraviti minus i da ćeš kupovati na 10k kuna? ” upravo tako, zar ste se Vi toliko odvojili od realnosti?

Drago mi je da se slažemo.[thumbsup]

bit ce jos akcija ljudi? Ako ne kod igh-a onda kod nekog drugog! Pa sad je bar velik izbor!

Nemam zašto da tugujem,ovdje se samo luduje i ako odem,odlazim zauvjek

bit ce jos akcija ljudi? Ako ne kod igh-a onda kod nekog drugog! Pa sad je bar velik izbor!

Kolega možda je nepristojno, ali koliko ste platili IGH ako se smije znati, ako ga već prodajete na 11xxx?

Ne bih seželio ponavljati, ali samo malo dugoročnije dionica je up, nema spora.
Ali što hoću reći: IGH je tako dobra firma da neće dugo trebati čekati i evo gotovo sam siguran da će već slijedeći tjedan gore. Korekcija je za sve neugodna, ali puno je lakše u korekciji biti u IGH-u nego u nekim drugim napumpanim, ljevim firmama, zato dont´t worry[wink]

ali puno je lakše u korekciji biti u IGH-u nego u nekim drugim napumpanim, ljevim firmama, zato dont´t worry[wink]

samo dugo traje nesto ova korekcija…od 6mj prosle godine kada je bila skoro 14000.
nema govora da ce to trajati vjecno. nigdje dionice ne stagniraju. samo kolko to vec traje vec sam sklon poceti vjerovati nekim teorijama zavjere protiv hrvatske i pumpanju balona zvanog crobex. ako je dionica potpomognuta fundamentima, dugorocno nema zime. samo sta ako se radi o kolektivno precjenjenim dionicama (sta ce ustvrditi gotovo svi strucnjaci..evo i jednog najpoznatijeg http://www.seebiz.eu/si/system/video/?mediaId=65) iz ko zna cijih interesa, nisam dovoljno strucan. jedino me toga strah da smo mnogi uletili na cijenama koje su mozda puno vece od realnih.mozda je realna cijena zbilja 5000 kn. ko to sa sigurnoscu moze znati…

nadam se da sam u krivu…

Tako je, i to kakav će biti izbor..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Von Braun: ” Dobitnici – Jure Radić Izvor: Poslovni dnevnik,, Powered by PressCut 8.2.2008 – IGH je potpisao šest ugovora o strateškoj suradnji s najvećom ruskom građevinskom tvrtkom Stvoritelni kombinat Most. Tri zajedničke tvrtke u iduće četiri godine razvit će projekte u vrijednosti 2,5 milijardi dolara. U intervjuu Poslovnom dnevniku Jure Radić je najavio da IGH osniva tvrtku za visokogradnju. Vrlo dobra vijest.[thumbsup] ” Odlicna vijest! Nadajmo se da ce IGH reagirati na tu vijest… U svakom slucaju, treba nam sto vise ovakvih vijesti, a nije da ih nece biti iz jos nekih poduzeca… PS. piskaralo ovog posta nema dionice IGH.

Slijedeći tjedan će dakako biti u sjeni novog sklapanja ugovora, jednog od najvećih u povijesti.[thumbsup]

A valjda će i ostali shvatiti da je teško naći perspektivnije dionice/tvrtke u RH trenutno

Hell is Empty and all the Devils are Here

A valjda će i ostali shvatiti da je teško naći perspektivnije dionice/tvrtke u RH trenutno

a koji to ostali?
pa ne mislis valjda da ce nas neki “mali” izvuci?
a ovi veci sigurno znaju barem kao mi..
trziste je iz nekog razloga otislo kvragu i sad mozemo samo u nebo gledati..

New Report

Close