IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja prodao na 11939 s nadom da ce ici jos dolje! Zao mi je ljudi navijam za crveno?

Nemam zašto da tugujem,ovdje se samo luduje i ako odem,odlazim zauvjek

Ja se za IGH ne brinem. Kad bi RH imala više takvih tvrtki Švica bi nam gledala u leđa.
Ima jedna bitna stvar koja možda nije dovoljno uočena, ali Jure je u jednom od zadnjih intervjua rekao da će uskoro biti još vrlo pozitivnih inofrmacija o kojima će IGH uskoro izvijestiti.
Možda slijedeći tjedan bude i loš, ali za dvije-tri godine vrijednost dionice će biti iznad oblaka, ovo je moje iskreno mišljenje.

za dugoročno nema brige s njim! Pogotovo kad jos uzmemo u obzir političku situaciju u kojoj se nalazimo!
Ali za ovako malo igranje s burzom to je vrlo malo bitno!

Nemam zašto da tugujem,ovdje se samo luduje i ako odem,odlazim zauvjek

Ja prodao na 11939 s nadom da ce ici jos dolje! Zao mi je ljudi navijam za crveno?

Čovječe božiji pa što napravi, šta si čekao do tad kad si već htio prodati, obično se kupuje po toj cijeni[shocked]

zašto smatrate da će igh još dole?

Nakon jučerašnje vijesti, više će ljudi kupovati, ali će neki i prodavati…tako da….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Kolega moje je mišljenje da ću ovaj put ući znatno niže što po ničemu ne umanjuje vaš uspjeh.Moja saznanja kažu još dole…..[pray]

Kolega slažem se 100% sa Vama i molio bih ostale da pogledaju grafove.Prodao sam po 12400 i stavio naloge po 9700 i 11200, razlog je što za sada ništa ne rade , naplata za sada slaba ,potpisan ugovor sa Rusima ali za sada ništa od posla , vlada ništa ne radi naravno da ni IGH ništa ne radi jer je 100% – tna politička dionica .

Dobitnici – Jure Radić Izvor: Poslovni dnevnik,, Powered by PressCut 8.2.2008 – IGH je potpisao šest ugovora o strateškoj suradnji s najvećom ruskom građevinskom tvrtkom Stvoritelni kombinat Most. Tri zajedničke tvrtke u iduće četiri godine razvit će projekte u vrijednosti 2,5 milijardi dolara. U intervjuu Poslovnom dnevniku Jure Radić je najavio da IGH osniva tvrtku za visokogradnju. Vrlo dobra vijest.[thumbsup]

Odlicna vijest! Nadajmo se da ce IGH reagirati na tu vijest… U svakom slucaju, treba nam sto vise ovakvih vijesti, a nije da ih nece biti iz jos nekih poduzeca…

PS. piskaralo ovog posta nema dionice IGH.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Von Braun: ” Dobitnici – Jure Radić Izvor: Poslovni dnevnik,, Powered by PressCut 8.2.2008 – IGH je potpisao šest ugovora o strateškoj suradnji s najvećom ruskom građevinskom tvrtkom Stvoritelni kombinat Most. Tri zajedničke tvrtke u iduće četiri godine razvit će projekte u vrijednosti 2,5 milijardi dolara. U intervjuu Poslovnom dnevniku Jure Radić je najavio da IGH osniva tvrtku za visokogradnju. Vrlo dobra vijest.[thumbsup] ” Odlicna vijest! Nadajmo se da ce IGH reagirati na tu vijest… U svakom slucaju, treba nam sto vise ovakvih vijesti, a nije da ih nece biti iz jos nekih poduzeca… PS. piskaralo ovog posta nema dionice IGH.

Ipak mislim da će IGH biti među prvim dionicama koji će promjeniti trend Crobexa, jer ima tu snagu.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

svojnov9: ” Kolega moje je mišljenje da ću ovaj put ući znatno niže što po ničemu ne umanjuje vaš uspjeh.Moja saznanja kažu još dole…..[pray] ” Kolega slažem se 100% sa Vama i molio bih ostale da pogledaju grafove.Prodao sam po 12400 i stavio naloge po 9700 i 11200, razlog je što za sada ništa ne rade , naplata za sada slaba ,potpisan ugovor sa Rusima ali za sada ništa od posla , vlada ništa ne radi naravno da ni IGH ništa ne radi jer je 100% – tna politička dionica .

Kolega vidi se da niste nimalo upućeni u poslovni plan za 2008 god., za koji ću vam reći da je puno ambiciozniji i jači s financijske strane od onog za 2007. god.

14.04.2008.

Ljudi moji pa šta radite ,pa sad se kupuje po ovim diskontnim cijenama

poltergist: ” Ja prodao na 11939 s nadom da ce ici jos dolje! Zao mi je ljudi navijam za crveno? ” Ljudi moji pa šta radite ,pa sad se kupuje po ovim diskontnim cijenama

Žalim jadne male dioničare koji kupuju po 13-15k, pa prodaju na 12 u nadi da će ovo još dolje[undecid]

14.04.2008.

poltergist: ” Ja prodao na 11939 s nadom da ce ici jos dolje! Zao mi je ljudi navijam za crveno? ” Ljudi moji pa šta radite ,pa sad se kupuje po ovim diskontnim cijenama

onda sam ja kupio od tebe na toj cijeni…[wink]

New Report

Close