IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=blue]Jure Radić: Zadnji je trenutak da počne gradnja zagrebačkog metroa[/color]

[color=black]Dok neki dijelovi Zagreba još uvijek nemaju pitku vodu, direktor Instituta građevinarstva Hrvatske Jure Radić razmišlja o dugoročnom projektu gradnje zagrebačkog metroa tvrdeći da je takav projekt nužan za daljnji razvoj Zagreba, piše Nacional.[/color]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=fbef3d05-6aaa-4043-bf05-d24454dfa8cd&open=sec

Što bi se trebalo desiti da prestane iskrcavanje na IGH? Objava kako će IGH projektirati sve objekte Olimpijade 2012 godine?

Samo neka prestane guranje na prodaji i to je to.
Nije problem kaj ekipa prodaje, samo nek stave svoje lude naloge i ostave ih tamo i odu na kavicu, jer to guranje na prodaji mi je smiješno.
Ja sam noviiji investitor ali kužim i vidim iz neba da ovo guranje na prodaji zaustavlja lupanje po ask-u.
Ići ćemo gore samo pitanje kada.

Još jedan dosadan dan!
Čekamo Kosovo pa da može početi padati ili…?

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Evo ga opet se našo muto 13795 ispred ovog večeg naloga.
Pa stvarno su smiješni [angry] [angry] [angry]

budd: ” Što bi se trebalo desiti da prestane iskrcavanje na IGH? Objava kako će IGH projektirati sve objekte Olimpijade 2012 godine? ” Samo neka prestane guranje na prodaji i to je to. Nije problem kaj ekipa prodaje, samo nek stave svoje lude naloge i ostave ih tamo i odu na kavicu, jer to guranje na prodaji mi je smiješno. Ja sam noviiji investitor ali kužim i vidim iz neba da ovo guranje na prodaji zaustavlja lupanje po ask-u. Ići ćemo gore samo pitanje kada.

Nije baš tako kako ste si zamislili, no na pravom ste putu.

Već mi je lagano pun Q ove dionice [angry] 10 dana raste 3% i onda za 10 minuta padne 3%. Ozbiljno ću razmisliti da likvidiram portfelj i oročim lovu [lol]

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Pa ako nakon cca.1god. strpljenja (bez ikakvog rada) – zaradimo 50-100 uloženog – a i dalje budemo nezadovoljni …. onda nije problem u dionici već u ……[wink][cool][cool]

Što bi se trebalo desiti da prestane iskrcavanje na IGH? Objava kako će IGH projektirati sve objekte Olimpijade 2012 godine?

[angry] i ja se pitam……………….ovo postaje žalosno nezna čovjek dal da se smije ili plače od muke [sad]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

Ne vidim u čemu je toliki problem, opet je bilo prometa i sve je pokupljeno, 13000 je dosta očiti suport, za više od toga moramo čekati promjenu trenda. Ako se sjetite prošlih korekcija, zadnje 3 , support se bio 10000,
dakle napredovali smo [lol] [thumbsup]

Ne vidim u čemu je toliki problem, opet je bilo prometa i sve je pokupljeno, 13000 je dosta očiti suport, za više od toga moramo čekati promjenu trenda. Ako se sjetite prošlih korekcija, zadnje 3 , support se bio 10000,
dakle napredovali smo [lol] [thumbsup]

Poštovani kolega u krivu ste.
O kakvom supportu pričate?
Support je k/p a ona je određena onoga trenutka kada je izvršena transakcija.

Ne da mi se raspravljat, milioni koji sustavljeni na prodaju do 13k su pokupljeni, inaće bi bili niže, sad dalje je stvar gramatike, ne treba on reći treba on mene napucati sada i sl. [lol]

Ne da mi se raspravljat, milioni koji sustavljeni na prodaju do 13k su pokupljeni, inaće bi bili niže, sad dalje je stvar gramatike, ne treba on reći treba on mene napucati sada i sl. [lol]

Nije stvar gramatike; stvar je realnosti.

New Report

Close