IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH se širi u pravcu Rusije

http://www.svijetkapitala.com/Hrvatska/Trziste-Kapitala/IGH-se-siri-u-pravcu-Rusije.html

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

[color=blue]IGH osnovao tri zajedničke tvrtke s ruskim SKM-om[/color]

[color=black]Jure Radić predsjednik uprave Instituta građevinarstva Hrvatska potpisao je danas šest ugovora s Romanom Semenovom direktorom građevinske tvrtke SKM koja je dio poznatijeg holdinga Most. Time je uspostavljeno strateško partnerstvo dviju tvrtki radi zajedničkog nastupa na ruskom, ukrajinskom i drugim tržištima, osnovane su i zajedničke tvrtke a dva se ugovora odnose na dva posla koje će partneri realizirati na ruskom tržištu.

„Razmišljali smo o tome da ove naše zajedničke tvrtke jednog dana izađu i na svjetske burze,“ rekao je Radić. Prvi posao IGH na ruskom tržištu bit će projektiranje hotelsko poslovnog kompleksa veličine 200 tisuća metara kvadratnih koji će obuhvaćati upravnu zgradu Most-a, poslovni kompleks i hotel, a drugi je suinvestiranje poslovnog kompleksa za koji nisu otkrili lokaciju.

„Multibrand koji IGH nosi sa sobom čini ga idealnim partnerom za nas,“ izjavio je ovom prilikom Roman Semenov direktor SKM-a. Radić je najavio i moguće sudjelovanje IGH, nevezeno za partnerstvo sa SKM-om, u velikom građevinskom valu u Sočiju povezanog s gradnjom infrastrukture potebne za održavanje Olimpijskih igara, no, rezultati tih pregovora mogli bi biti poznati tek za nekoliko mjeseci.[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-osnovao-tri-zajednicke-tvrtke-s-ruskim-skm-om,7528.html

Molim te matrix ako možeš ponoviti vijest barem još jednom!!! Hvala!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Molim te matrix ako možeš ponoviti vijest barem još jednom!!! Hvala!

Čemu ova poruka?

Čemu ova poruka?

Koja?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

matrix90:

[/quote]
sve 5[thumbsup]

mi smo ipak zemlja slučaj

Na igh-u navala na kupnji ,još kad fed donese pozitivnu odluku….

kad se to donosi otprilike???

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ajde da se napokon pomaknemo u pozitivnom smjeru [pray][pray][pray][pray][smiley]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

i potpišu i s FED-om ugovor, Marina Dropulić 5.000.000 kn bogatija, a tek Radić…

nemoj biti zavidan

Nisam, meni drago.

New Report

Close