IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Thx SLK [proud]

Sutra tarapana. Prodajem sve ostalo i kupujem još IGH.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Sutra će i 15k biti jeftino…[thumbsup]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Kad je kolega Von Braun slao razglednice iz Moskve mnogi su se smijali pa molim kritičare da se jave hitno…
baš bi malo polemizirao…[sealed]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

sutra sam konačno u plusu, bit će i za skijanje!

Kolega von Braun mislim prvo treba stić kupit sutra [lol]

Vidim opet lijepe vijesti [thumbsup] Što mislite koliko ćemo samo iz Rusije dobivati lijepih vijesti i poslova sljedećih godina i koliko će to utjecati na cijenu. A jedino što moramo napraviti je kupiti, čekati i gledati, bez živciranja kakvo je u određenom trenutku raspoloženje na tržištu.

To iz nekih novina ili?

Sutra blokada asap[proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Lijep pozdrav, i ja sam ponosni vlasnik stotinjak dionica IGH. Zanima me koji je izvor ove nevjerovatno štrumfastične vijesti iz budućnosti o potpisivanju 6 ugovora s Ruskijima. I jako mi se dopala ona vijest o ulaganju 1000 milijardi dolara u Rusiji (od čega skromnih 500 milijardi za olimpijadu u Vladivostoku). Za taj novac će jadni Rusi uspjeti izgraditi samo 1000 stadiona, 500 dvorana, 500 bazenskih kompleksa, 100 hotela i jedno veliko olimpijsko selo. A sada za ozbiljno, kada iz novina kopirate vijesti, dajte bar ispravite evidentne grješke, svi znamo da novinari baš ne razlikuju milijarde od milijuna i uopće sve što ima veze sa brojkama.

p.s. već neko vrijeme pratim forum i moram reći da je ovakvo drukanje zaista neukusno, osim toga ja bih rađe da to raste polako, a kontinuirano

[smiley]

Izvor vijesti molim.

8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. +87 1,57 Skrb. račun

I ovi kupuju

New Report

Close